AGD’den “Siyeri Nebi” Konulu Yarisma

Anadolu Gençlik Dernegi Karaman Subesi, 41. Kurulus yil dönümü münasebeti ile bu yil liseler ve ortaokullar olmak üzere iki ayri kategoride “Peygamberimiz” konulu yarisma gerçeklestirecek.

AGD’den “Siyeri Nebi” Konulu Yarisma

Yapilacak olan Siyeri Nebi yarismalarinda dereceye giren ögrencilere 41 Ortaokul ve 41 Lise düzeyinde olmak üzere tam 82 bir birinden degerli ödül takdim edilecek. Ortaokul ve Lise çagindaki ögrencilerin kendi degerlerini ögrenmesini amaçlayan yarisma “Hz. Muhammed (sav)’in hayatini anlatan iki ayri kitaptan sorulacak sorulardan olusacak.
Dernek Baskani Sabettin Gezen, basvurulari artarak devam eden yarisma ile ilgili olarak amaçlarinin ilimiz bünyesindeki tüm ögrencilere ulasmak oldugunu ve bu nedenle sadece ilk üçe giren ögrenciler yerine her iki kategoride de dereceye giren ilk 41 ögrencimize 20.000 TL degerinde bir ödül vermek oldugunu ifade etti. Liseler kategorisindeki yarismanin ayni zamanda Türkiye geneli bir yarisma oldugunu; Ortaokullar kategorisindeki yarismanin ise Dernekleri ile birlikte Il Milli Egitim Müdürlügü ve Gençlik ve Spor Il Müdürlügü organizesinde gerçeklestirilecegini ifade etti. Yarismaya basvurularin agd.karaman.org sitesi üzerinden online yapilacagini ve yarisma kitaplarinin Danis Kitabevi ve Dis Hastanesi karsisinda ki AGD hizmet binasindan ücret karsiligi temin edilebilecegini ifade etti. 19 Aralik 2015 tarihinde tüm Türkiye ve Karaman genelinde yapilacak olan yarismanin sonuçlarinin 31 Aralik 2015 aksami merkez Kazim Karabekir Kapali Spor Salonu’nda gerçeklestirilecek olan “Mekke’nin Fethi” programinda açiklanacagini ve ödüllerin ayni gece sahiplerini bulacagini bildirdi. Basta velilerimiz olmak üzere okul müdürlerimiz ve ögretmenlerimizin, amaci manevi degerlerini bilen edepli bir nesil yetistirmeye yönelik yapilan bu yarismaya gereken destegi vereceklerine inandiklarini ve bu güzellige ortak olmak isteyeceklerine gönülden inandiklarini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284