AGIT Seçim Gözlemcilerinden Vali Koca’ya Ziyaret

AGIT Seçim Gözlemcileri Gent Ramadani, Aleksandrina Rusu ve tercüman Elhan Isler 31 Temmuz 2014 Persembe günü Vali Murat Koca’yi Makaminda ziyaret etti.

AGIT Seçim Gözlemcilerinden Vali Koca’ya Ziyaret
10 Agustos 2014 tarihinde gerçeklesecek olan Cumhurbaskanligi seçimleri kapsaminda, Avrupa Güvenlik ve Isbirligi Teskilati Demokratik Kurumlar ve Insan Haklari Ofisi (ODIHR) tarafindan Türk yetkililerinin daveti üzerine görevlendirilen seçim gözlemcileri çalismalarina basladi.
Büyükelçi Geert-HinrichAhrens baskanliginda Ankara’da görev yapacak 13 uzman ekibin yani sira Türkiye çapinda görev yapacak olan 16 uzun dönem gözlemcisinden olan Gent Ramadani ve Aleksandrina Rusu Ilimizdeki çalismalari kapsaminda Vali Murat Koca’yi da ziyaret ettiler.
Cumhurbaskanligi seçim çalismalari hazirliklari konusunda gerçeklestirilen sohbette Vali Koca ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade ederek, 10 Agustos 2014 tarihinde yapilacak olan Cumhurbaskanligi seçimlerinin, Ilimizde güvenli ve huzurlu bir ortamda geçmesi için bütün hazirliklarin yapildigini belirterek, vatandaslarimizin rahat bir sekilde oylarini kullanmalari için gerekli tedbirlerin alindigini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284