Agustos Ayi Personel Toplantisi Yapildi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik baskanliginda 2015 yili Agustos ayi personel toplantisi gerçeklestirildi.

Agustos Ayi Personel Toplantisi Yapildi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü toplanti salonunda gerçeklestirilen 2015 yili Agustos ayi personel toplantisina, kadrolu memurlar, gençlik liderleri, antrenörler, teknik personel ve hizmet alimi personelleri katildi.
Spor Il Müdürü Kisacik baskanliginda gerçeklestirilen toplantida, 2015 yilinda tamamlanmasi planlanan ve insaati baslayan spor tesisleri, daha iyi bir hizmet için ihtiyaç duyulan personelin niteligi, mevcut personelin performansi, hizmet kalitesinin arttirilmasina yönelik çalismalar, ast-üst iliskilerine dikkat edilmesi, kilik- kiyafet, mesai saatlerine uyulmasi ile tesis temizliginin önemi gibi konular ele alindi.
2015 yilinda spor faaliyetlerinin sadece merkezde gerçeklesmedigini de belirten Kisacik,” Artik ilçelerde de görevlendirdigimiz antrenörlerimiz ile haftanin belirli günleri ilçelere giderek oradaki çocuklarimiza spor egitimi veriliyor. Bu sayi ileriki zamanlarda antrenör sayimiza göre artacak. Gençlik Merkezlerimizde ise üye sayisi her geçen gün artiyor ve gençlerimiz artik daha bilinçli ve istekli bir sekilde Gençlik Merkezimizin faaliyetlerine katiliyor. Karaman’da faaliyete geçen yeni Gençlik Merkezimiz ile toplumdan dislanmis, kötü aliskanliklara müptela olan gençlerimizi kötü aliskanliklardan kurtarmak ve topluma kazandirmak için projelerimiz ve çalismalarimiz devam ediyor” dedi.
Gençlik ve Spor personelinin bir bütün içerisinde olmalari gerektigini ve Karaman’a daha büyük hizmetler vermek için çalismalarin araliksiz devam edecegini belirten Kisacik, tüm mesai arkadaslarina olan güveninin tam oldugunu dile getirerek sözlerine son verdi.
Toplanti, görüs ve önerilerin dinlenmesinin ardindan Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’in personele tesekkürlerinin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284