Ahmet Ertugrul Istifa Etti. Yerine Kagnici Getirildi

5-6 Eylül tarihlerinde Ankara’da yapilan Cumhuriyet Halk Partisi’nin olaganüstü kurultayinda Parti meclisi üyeligine seçilen CHP Il Baskani Ahmet Ertugrul görevinden istifa ederek, Ankara’ya gitti.

 Ahmet Ertugrul Istifa Etti. Yerine Kagnici Getirildi

Ertugrul’un istifasiyla bosalan Il Baskanligina Merkez Ilçe Baskani Mustafa Cem Kagnici getirilirken, Merkez Ilçe Baskanligina ise Avukat Atakan Ünsal’in getirilmesi bekleniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi kurulusunun 91. yili nedeniyle Cumhuriyet Parki’ndaki Atatürk anitina çelenk sunup saygi durusunda bulundu.
CHP Il Baskani Mustafa Cem Kagnici burada yaptigi konusmada, “Cumhuriyet Halk Partisi kurulusundan bugüne Türkiye’nin imarinda, iktisadi yapilanmasinda, çok partili rejime geçiste, demokrasinin hak ve özgürlüklerin gelismesinde, sosyal devletin olusmasinda emekleri ve emek verenleriyle beraber bugünlere gelmistir. Partimiz çagdas, laik, sosyal hukuk devletinin, insan haklarinin, kadin-erkek esitliginin, huzur ve baris ortaminin savunucusudur. Ilk Genel Baskanimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün benim iki büyük eserim vardir. Biri Cumhuriyet, digeri Cumhuriyet Halk Partisidir sözleri bizler için gurur kaynagi ve sorumluluk duygusunun nedenidir. Ülkemizde yasanan yogun karalama faaliyetlerine ragmen onurlu mücadelemize devam etmekteyiz. CHP hiçbir zaman sistemin ve emperyalist güçlerin masasi olmamistir ve olmayacaktir. CHP Türkiye Cumhuriyetini ve demokrasiyi kuran parti olarak Türkiye’nin aydinlik gelecegini hedefleyen, ezilenlerin ve halkin partisi olarak halkimizi kucaklamaya devam edecektir. Partimizin 91.kurulus yil dönümünü kutlu olsun" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284