Aile Ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügünden Yeni Anayasa Olusturma Çabalarina Destek

Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü bünyesinde çalismalarini yürüten Il Çocuk Haklari Komitesi temsilcileri Furkan Baldiz ve Vildan Atabay, 1–2 Subat tarihleri arasinda yapilan ‘T.C Anayasasi Üzerine Çocuk Görüsü Alinmasi Çalistayina’ ilimizi temsilen katildilar.

Aile Ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügünden Yeni Anayasa Olusturma Çabalarina Destek
Çalistayda ‘Yeni Anayasaya’ dair çocuk görüsünü dile getiren çocuklarimiz, egitim, saglik ve çocuk katilimi gibi konularda görüslerini belirttiler. Türkiye’nin her ilinden katilan çocuklarin görüsleri degerlendirilmek üzere TBMM Baskani Cemil Çiçek’e verildi.
Ilimiz çocuk temsilcileri çalistay hakkinda bilgi vermek amaci ile Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Hasan Erkan’i ziyaret ettiler. Ziyarette Erkan, “Yeni anayasa süreci vatandaslarimizi memnun edecek sekilde devam etmektedir. Sivil Toplum Kuruluslarinin yani sira çocuklarimizin görüslerinin alinmasi oldukça sevindirici bir gelismedir. Bu süreçte çocuklarimizi da sürecin bir parçasi haline getiren Bakanimiz Fatma Sahin Hanimefendiye tesekkürlerimizi bir borç biliyoruz” dedi.
Konu ile ilgili olarak ilimiz çocuk temsilcileri Baldiz ve Atabay, “Bize ragmen bir anayasa olusturma süreci olmadigi için biz çocuklara bu firsati veren basta TBMM Baskanimiz Cemil Çiçek ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanimiz Fatma Sahin’e tesekkür ederiz” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284