Ailelere Destek Devam Ediyor

Kazımkarabekir İlçesinde proje kapsamında her hafta bütün okullar İlçe Milli Eğitim Müdürü, okul idarecileri ve gönüllü öğretmenlerle, öğrencileri ve ailelerini ilçe merkezinde ve köylerde evlerinde ziyaret ederek onlar için neler yapabileceklerini birlikte değerlendiriyorlar.

Ailelere Destek Devam Ediyor

Projenin yirmi üçüncü haftasında İclal Karabekir Anaokulu öğrencisini ve ailesini ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit " ilçemizdeki öğrencilerin en iyi şekilde yetişmeleri için okullarda yürüttüğümüz çalışmaların yanı sıra evlerinde de ziyaret ederek ailelerine ve öğrencilerimize katkı sunmayı hedefliyoruz. 2022-2023 eğitim öğretim yılında başladığımız projenin bu hafta yirmi üçüncü haftasıydı.

Proje kapsamında okullarımız öğrencilerimizi evlerinde ziyaret etti. Aileler ve öğretmenleriyle birlikte el ele vererek neler yapabileceğimizi değerlendirdik. Projeyle çok sayıda öğrencimizin ihtiyaçlarını, sıkıntılarını yerinde görerek çözme imkanı bulduk. Ailelerin yaşadığı sıkıntıları ve talepleri alarak çözümü için girişimlerde bulunduk. Kazımkarabekir eğitim camiası olarak yürüttüğümüz bu çalışma ile çok sayıda öğrencimizin ve velimizin hayatlarına dokunuyoruz.

Öğrencilerimiz için çok faydalı olacağına inandığım projemiz ilçedeki bütün okullarımızda uygulanıyor. Her hafta bende bu çalışmanın içerisinde yer alıyorum. Fotoğraflarda da gördüğünüz çalışmaya destek olan gönüllü  çalışma arkadaşlarıma şahsım, ve öğrencilerimiz adına canı gönülden teşekkür ediyorum." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284