`Ailemiz Herseyimiz Ve Agizlar Kirlenmesin` Projesi Hayata Geçirildi

Ilimiz Yavuz Sultan Selim Ilkokulu/Ortaokulu tarafindan baslatilan `Ailemiz Herseyimiz ve Agizlar Kirlenmesin` projesi hakkinda bilgi vermek için Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu´na bilgilendirme ziyaretinde bulunuldu.

 `Ailemiz Herseyimiz Ve Agizlar Kirlenmesin` Projesi Hayata Geçirildi

Okul Müdürü Ali Köktas ve beraberindeki proje ekibi, gerçeklestirdikleri çalismayla toplumun çekirdegi olan aile kurumunun önemini ögrencilere aktararak bu projenin tüm Karaman'da uygulanmasini amaçladiklarini ifade ettiler. Köktas, “Proje faaliyetleriyle, anne babalarla çocuklarin birbirlerini daha iyi anlamalarina yönelik adimlar atilacak. Ayrica bireyler arasinda agza alinmayacak sözler söylenmesi karsisinda bilinçlendirmeye yönelik etkinliklerle küfrün bir ahlak problemi oldugunu, gençlere ve halka anlatacak, ‘Agizlar Kirlenmesin’ slogani ile farkindalik olusturacagiz.” dedi.

Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, projeden duydugu memnuniyeti belirterek “Öncelikle çalismalarinizdan dolayi Okul Müdürü Ali Köktas’a ve proje ekibine tesekkür ediyorum. Bu hassasiyetiniz her geçen gün yipranan aile iliskilerinin onarilmasina katki saglayabilecek, gençlerle ebeveynleri arasindaki sorunlarin çözümüne katki sunabilecek bir etkiye sahip. Bunun yaninda toplumun diline pelesenk olmus, ahlaki degerlerimize aykiri ifadelerin kullaniminin son bulmasi için de bu çalismanin ayri bir önemi var.” seklinde konustu.
Ardindan Yavuz Sultan Selim Ilkokulu Proje Ekibi, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Abdurrahman Kurt’u da ziyaret etti. Ziyaret günün anisina çekilen fotograflarla son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284