Ak Kadinlar Salonlara Sigmadi

AK Parti Il Kadin Kollari Teskilati seçim çalismalarina ara vermeden devam ediyor.

Ak Kadinlar Salonlara Sigmadi

Sonuncusu düzenlenen bölge seçim bayanlar tarafindan yogun ilgiyle karsilandi.
Kale Ongun Tesislerinde düzenlenen toplantiya AK Parti Belediye Baskan Adayi Ertugrul Çaliskan, Kadin Kollari Baskani Emine Simsek, Kadin kollari yönetim kurulu üyelerinin yani sira çok sayida bayan katildi.
Programa telefon baglantisi ile katilan Ulastirma, Denizcilik ve Habercilik Bakani Lütfi Elvan kadinlara 30 Mart’ta yapilacak olan seçimin önemini belirtti ve AK Partili kadinlarin gösterdigi gayretin takdire sayan oldugunu belirterek basarilar diledi.
Kadin Kollari Baskani Emine Simsek konusmalarinda, “Degerli arkadaslarim, Sayin Ertugrul Çaliskan 3 yildir Kamil baskanimizin baskan yardimciligini yapmistir. Simdiye kadar yapilan projeler ve hizmetlere yabanci degildir, emegi geçmistir. Bundan sonrada kaldigi yerden artan bir ivmeyle çalismalarini sürdürecektir. Karaman'in Ak Parti belediyeciligi ile nasil ilerledigini neler degistigini en iyi siz degerli kadinlarimiz bilir. 30 Mart seçimlerinde sunu soracaklar size; 'Türkiye'nin ve Karaman’in siyasi, ekonomik, istikrari devam etsin mi? yatirimlar devam etsin mi? Türkiye ile beraber Karaman'in da büyümesi devam etsin mi?' 'Etsin' diyorsaniz bunlari elbette AK Parti yapacaktir. 30 Mart günü Karaman AK Parti diyecek, Karaman Ertugrul Çaliskan diyecek” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284