Ak Parti Baskanlarindan Kgrt’ye Kutlama

AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akçay, Kadin Kollari Baskani Ümit Gülin Göksoy ve Medya Tanitim Baskani Übeyit Özer, KGRT’nin kurulusunun 23. yili nedeniyle bir kutlama mesaji yayinladilar.

Ak Parti Baskanlarindan Kgrt’ye Kutlama

Yayinlanan ortak mesajda Ünlü, “Ileri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarindan olan basin ve medya kuruluslari, toplumun gözü kulagi ve sesi olmakla kalmayip; ayni zamanda devletle toplum arasinda köprü görevi gören önemli birer sivil toplum örgütleridir. Karaman basininin gerek kamuoyu olusturmada, gerekse kamu adina denetim görevini yerine getirirken ilkeli ve objektif durusunu devam ettirmesi en büyük dilegimizdir. Kurulusundan bu yana seviyeli yayinciligindan taviz vermeyen, milli degerlere bagli, nitelikli, objektif ilkelerle yayincilik anlayisini her geçen gün daha da ileriye tasiyan, geçmiste kisitli imkânlarla önemli basarilara imza atmis ve günümüzde çok daha gelismis imkânlarla yayin hayatina devam eden Karamanin Sesi Gazete Radyo ve Televizyonunu; bütün bu gayretleri ve basarilarindan dolayi kutluyor, yayin hayatina baslamasinin 23.yil dönümünde KGRT’ye uzun soluklu ve basarili bir yayin hayati diliyorum” dedi.
Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akça, “Bundan tam 23 yil önce yayin hayatina baslayan KGRT, sorumlu ve ilkeli haber anlayisiyla kurulusundan bugüne kadar halkimizin güvenilirligini ve sayginligini kazanmistir. KGRT Ailesi 23 yildir basarili çalismalara imza atmistir. 23 yillik mazisinde dogru, hizli ve tarafsiz haber iletmeyi birinci öncelikli görev edinen KGRT’nin bu misyonunu sürdürecegine inaniyoruz. Örnek teskil eden bir mesleki ciddiyet ve hizmet etkinligi içerisinde tarafsiz ve dogru habercilik yapan KGRT’nin ilk günden bu yana yapilan dogru ve ilkeli habercilikte emegi geçen herkesi, kurucusundan yazi isleri müdürüne, muhabirinden matbaa görevlisine, dagiticisina ve okuyucusuna kadar tebrik eder, nice basarili yillar dilerim” dedi.
Kadin Kollari Baskani Ümit Gülin Göksoy, “Tüm güçlüklere ragmen 23 yildir yayin hayatini tarafsiz, basin etigine saygili bir biçimde sürdürmeyi basaran, yayin hayatinda gazetecilik meslek etigine saygili yayin politikasindan ödün vermeyen KGRT'nin yeni yayin döneminde de ayni objektif haber anlayisini devam ettirecegine olan inancimla tüm KGRT çalisanlarini kutlar, nice yayin yillari dilerim” dedi.
Il Tanitim ve Medya Baskani Übeyit Özer’de, “Yayin hayatina basladigi ilk günden bu yana ayni çizgide kararlilikla ilerleyen, farkli bakis açisi ve tarafsiz yorumlariyla yerel basinimizda kendini bu günlere tasiyan, basinimizin güzide kuruluslarindan olan KGRT'nin 23.kurulus yil dönümünü kutlar. KGRT'nin bugünlere gelmesinde emegi geçen ve katkida bulunanlari tebrik eder, nice basarili yillar dilerim” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284