AK Parti Başkanlarından Kutlama

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça ve İl Başkanı Nazmi Ünlü, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladılar.

AK Parti Başkanlarından Kutlama
Mesajda, “Bugün, büyük Zaferin 94'üncü yıldönümünü kutlamanın heyecanı ve sevinci içerisindeyiz. 94 yıl önce kahraman ordumuzun kazandığı bu zafer, asırlardır hür yaşayan milletimizin ilelebet bağımsız yaşama iradesinin en önemli göstergesidir. 30 Ağustos Zafer Bayramımız halkımızın el ele verince, kenetlenince neler yapılabileceğini tüm dünyaya göstermiştir. Milletimizin, milli iradenin zaferiyle neticelenen 15 Temmuz 2016 Darbe kalkışmasına karşı direnişi de, milletçe bağımsız yaşama irademizin muhteşem bir tezahürüdür. İnanıyorum ki, aziz milletimizin bu iradesi hep var olacak ve daima iş başında olacaktır. Bu şanlı zafer, Milli birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize zarar vermeye çalışan şer odaklarına karşı da bir ve bütün olduğumuzun en somut nişanelerinden biridir. Bu zafer tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde işgalci güçlere unutulmayan bir ders vererek, milletimizin hiçbir şekilde bağımsızlığından ödün vermeyeceğini, bütün dünyaya duyurmuştur. Bu büyük gün vesilesi ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kahraman Şehitlerimizi ve Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dendi.
e, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve gönül borcuyla anıyorum. Tarihin her döneminde canı ve kanı pahasına eşi görülmemiş kahramanlık destanları yazan Silahlı Kuvvetlerimizin bu önemli gününü ve Zafer Bayramımızı yönetim kurulum adına yürekten kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284