Ak Parti Il Bsk Ünlü “Allah, Bayram Sevincimizi Daim Kilsin”

AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü yaptigi açiklamasinda “Birlik, beraberlik ve toplumsal yardimlasmanin en üst seviyede yasandigi, duygu ve sevinçlerin paylasildigi Kurban Bayrami`na bir kez daha ulasmanin mutlulugunu yasiyoruz.

Ak Parti Il Bsk Ünlü “Allah, Bayram Sevincimizi Daim Kilsin”

Kullugumuzun geregi olarak ifa ettigimiz diger ibadetlerde oldugu gibi, kurban ibadetinde de bizler için sayisiz hikmet ve derin anlamlar vardir. Islamiyet, gerekli sartlari tasiyan müminlerin bu ibadeti yerine getirmelerini istemekle yaraticiya yakinlasmak öngörülürken, sosyal yardimlasma, fedakârlik gözetilmis, fakirlerin, muhtaçlarin desteklenmesi tavsiye edilmistir. Her ibadette oldugu gibi kurban ibadetinde de insanin Allah'a karsi sorumluluk bilinci ve yalnizca Allah'in rizasini gözetmenin ne kadar büyük bir önem arz ettigi Kur'an-i Kerim'de özellikle belirtilmistir.
Bizim anlayisimiza göre, komsusu açken tok yatan bizden degildir. Onun için bu bayramda, bütün vatandaslarimizdan, kendi çevrelerindeki yoksullara, kimsesizlere, yetim ve öksüzlere, ihtiyaç sahiplerine kucak açmalarini; onlara sahip çikmalarini özellikle istirham ediyorum.
Kurban Bayrami’nin manevi ikliminin, birlik, beraberlik ve kardesligimizi kuvvetlendirmesi dilegiyle, Bütün vatandaslarimiza bolluk ve bereket içinde bir bayram temenni ediyorum. Allah, bayram sevincimizi, birligimizi, beraberligimizi daim kilsin, Mübarek Kurban Bayraminizi en kalbi duygularimla tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284