AK Parti İl Teşkilatı Basınla Bir Araya Geldi

AK Parti 7. Olağan Merkez İlçe Kongresi 15 Mart 2020 Pazar günü yapılacak.

AK Parti İl Teşkilatı Basınla Bir Araya Geldi

AK Parti İl Başkanı Av. Abidin Çağlayan ve Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç 7. Olağan Merkez İlçe Kongresi öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen basın toplantısında ilk olarak söz alan İl Başkanı Av. Abidin Çağlayan konuşmasında “Bugün burada hafta sonu yapılacak olan 7. Olağan Merkez İlçe Kongremiz vesilesiyle bir araya gelmiş bulunmaktayız. Sizlere davetiye göndermek yerine davetimizi sohbet ortamında geçsin dediğimiz basın toplantısında yapmak istedik. 7. Olağan Merkez İlçe Kongre sürecine Genel Merkezimizin ilan ettiği seçim takviminin başlangıcı olan 07 Ekim 2019 günü başladık. Sarıveliler, Başyayla ve Ermenek ilçelerimizin 7. Olağan Merkez İlçe Kongreleri İdlib şehitlerimiz nedeniyle ertelendi. 07 Mart 2020 Cumartesi günü Ayrancı, 08 Mart 2020 Pazar günü ise Kâzımkarabekir ilçelerimizin 7. Olağan Merkez İlçe Kongrelerini gerçekleştirdik. 15 Mart 2020 Pazar günü saat 10’da Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül’ün katılımıyla 7. Olağan Merkez İlçe seçimimizi üniversite yerleşkesi içerisinde bulunan Şehit Ömer Halis Demir Konferans Salonu’nda yapacağız. Aracı olmayan arkadaşlarımız için İl Başkanlığı binası önünden otobüs seferlerimiz olacaktır.  İdlib şehitlerimiz nedeniyle ertelenen Ermenek, Başyayla ve Sarıveliler seçimlerimizin 20 Mart 2020 tarihinde yapılması planlanmaktadır. 2020 Eylül ayı sonrasında İl Başkanlığı seçimleri yapılacaktır. 7. Olağan Merkez İlçe Seçimimizin bayram çoşkusunda geçmesini diliyor, seçimin partimiz ve teşkilatımız adına hayırlı olmasını istiyorum” ifadelerine yer verdi.
“Basınla buluşmayalı uzun zaman oldu” diyerek konuşmasına başlayan Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç “Tek liste olarak seçime gidiyoruz. Delegelerimiz askıya çıktı ve indi. Şuan için delegelerimiz belli. Seçim sürecimizin teşkilatımız adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Toplantı soru-cevap sonrasında sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284