Ak Parti Kadin Kollari Çocuklari Sevindirdi

AK Parti Karaman Il Teskilatinin baslattigi Kadin Kollari ve Sosyal Isler Baskanliginin birlikte yürüttügü çocuk giydirme projesinin sonuna geldi.

Ak Parti Kadin Kollari Çocuklari Sevindirdi

AK Parti Il Teskilati proje kapsaminda 1500 civari çocugu Karaman’in seçkin magazalarinda çocuklarin kendi begendikleri kiyafetleri almalari suretiyle giydirdi. Öncelikli olarak kimsesiz çocuklar sonrasinda da yardima muhtaç ailelerin çocuklari giydirilerek hem çocuklar sevindirildi hem de ailesine maddi manevi destek saglanmis oldu.
Bu konuda açiklama yapan AK Parti Karaman Il Kadin Kollari Baskani Ümit Gülin Göksoy sunlari söyledi, “AK Partinin bütün Türkiye’de amaçladigi gibi Karaman AK Parti Il Teskilati’nin amaci da Karaman’da yasayan insanlarin sevgi, saygi ve hosgörü içerisinde huzurlu bir yasam sürmesidir. Hepimiz mutlu bireyler olarak etrafimizdaki insanlarin haklarina saygi göstererek, ayni sekilde saygi duyularak yasamak, dogru anlamak, dogru anlasilmak isteriz. Bunun temelinde ise yarinin yetiskinleri olan çocuklarimiz var.
Sevilen, sayilan, sefkat ve merhametle büyüyen çocuklarimiz yarinin mutlu, ruh sagligi, karakteri saglam yetiskinleri demektir. Bu dogrultuda çocuklarimiz bizim için çok büyük öneme sahipler. Projemizle giydirilen çocuklarin gözlerindeki sevinci, mutlulugu gördük, ailelerinin “Allah razi olsun” dualariyla beraber hayir dualarini aldik. Teskilat olarak bizler de bu sevinci, mutlulugu yasatma sevincini yasadik. Bu projede, bu çalismada maddi manevi yardimlari bulunan AK Parti Il Teskilati içindeki ve disindaki bütün dostlara, her konuda sagduyusunu gösteren Karaman’in çok saygi deger halkina tesekkür ederim.”
AK Parti Karaman Il Kadin Kollari olarak her zaman herhangi ideolojik bir ayirim gözetmeksizin, ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin yaninda olmak için Ramazan Ay'inda 50 evde halkimizla birlikte orucumuzu açtik.
Bu çalismalarimizda önceligimiz her zaman '' Allah razi olsun '' sözünü duymak oldu. AK Parti Teskilati olarak sadece Ramazan ayinda degil, yilin her ayi ve gününde ilimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin yaninda olacagiz.'' dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284