AK Parti, Sahuru Basinla Yapti

AK Parti Teskilatlari, ilimizde bulunan yerel ve ulusal basin kuruluslarinin temsilcileriyle sahur kahvaltisinda bir araya geldi.

 AK Parti, Sahuru Basinla Yapti

Kale Sosyal Tesislerinde gerçeklesen sahurlu basin toplantisina Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Ak Parti Il Baskani Kerim Dereli, Il Genel Meclis Baskani Celalettin Güngörer, Ilçe Baskani Ahmet Akça, Kadin Kollari Baskani Emine Simsek, bazi Belediye Meclis üyeleri, teskilat üyeleri ve basin mensuplari katildi.

Sahur sonrasinda konusan Ak Parti Il Baskani Kerim Dereli,  “10 Agustos’ta birinci turu gerçeklestirilecek olan Cumhurbaskanligi seçimlerinde, yurtta oldugu kadar Karaman’imizdan da çok umutluyuz. Sayin Basbakanimiz Cumhurbaskani adayimiz Recep Tayyip Erdogan’in alacagi güçlü destekle Cumhurbaskani seçilecegine inancimiz tamdir. Karaman’imizin plakasi 70, Cumhurbaskani adayimiz Recep Tayyip Erdogan, Karaman’da insallah en az yüzde 70 destek alacak”dedi.
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’da “Hepinizle bu mübarek saatte bulustugum için mutluyum. Piri Reis Vadisi projesi birilerinin yazdigi gibi Atayurt’a dönmeyecek. Engel ve pürüzler kalkti. Onayi çikti. Zamani geldiginde çalismalar baslayacak. Ayrica yerel hizmetlerin akdi noktasinda etkin ve verimli bir hizmetin sürdürülebilir anlamda kalici olabilmesi için hiçbir zaman dost ahbap iliskisine yer vermeyecegiz. Her zaman dedigim gibi, birlik ve beraberlik içinde olursak, bu sehirde bir takim ruhu olusturursak, Ankara’nin bile bize bakis açisi dogrudan degisecektir”dedi.
Il Genel Meclis Baskani Celalettin Güngörer’de kurumda Il Özel Idare Genel Sekreterliginin Ayranci Kaymakami Erkan Isa Erat tarafindan vekaleten yürütüldügünü hatirlatarak, kisa zaman içinde atamanin yapilmasinin beklediklerini söyledi. Güngörer, il genelinde alt yapi çalismalarinin devam edecegini belirtti.
Gece, basin mensuplarinin sorulari ve sohbetle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284