Ak Parti’den Birlik Beraberlik Mesaji

AK Parti Il Teskilati eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri üyeleri ile parti teskilatlarinda daha önce görev alan üyeleriyle Kale Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeginde bir araya geldi.

 Ak Parti’den Birlik Beraberlik Mesaji

Yemege Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Il Genel Meclisi Baskani Celalettin Güngörer, Il Baskani Kerim Dereli, parti eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile basin mensuplari katildi.

Milletvekili Mevlüt Akgün, Islam aleminin Ramazan ayini kutlayarak basladigi konusmasinda, “Ramazan’da dostluklar artiyor, kardeslik ve birlik beraberliklerimiz çogaliyor. Bildiginiz gibi önümüzde bir Cumhurbaskanligi seçimi var. Türkiye ilk defa kendi Cumhurbaskanini sandikta seçmis olacak. Belki Türkiye’de vesayet döneminin bitmesi, Türkiye’nin yeni bir yönetim modeline kavusmasi ki biz buna devlet baskanligi diyoruz. Bu anlamda Cumhurbaskanligini çok önemsiyoruz. Büyük liderimiz Recep Tayyip Erdogan’i insallah Cumhurbaskani seçecegiz. Bu süreçte hiç durmadan çalisacagiz. Liderimizin izinden gidecegiz. Bu mübarek ayda sizlerle birlikte el ele verip Dünya Lideri Recep Tayyip Erdogan’i Cumhurbaskani yapacagiz. Ben inaniyorum ki Sayin Basbakanimiz ilk turda ezici bir çogunlukla Cumhurbaskani olacak. Bugüne kadar çok sikintili süreçler atlattik. Hepsinden alnimizin akiyla güçlenerek çiktik. Allah birligimizi dirligimizi bozmasin dedi.
Iftar yemegi sonrasi Ak Partili üyeler bir süre daha sohbet ederek Kale’den ayrildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284