Ak Partiden Ticaret Borsasına Ziyaret 

Ak Parti Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü ve beraberindeki heyet 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi sivil toplum kuruluşları ziyareti kapsamında Karaman Ticaret Borsası Meclis Üyeleri ve Buğday pazarı esnafı ile bir araya geldi.

Ak Partiden Ticaret Borsasına Ziyaret 

Ticaret Borsası satış salonunda gerçekleşen ziyarette Milletvekili Recep Konuk “16 Nisan’da yapılacak halk oylaması öncesinde kıymetli borsa başkanımız, yöneticileri ve pazar esnafı kardeşlerimiz ile birlikte istişare edelim istedik. Halk oylaması için sahalara indik, çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu konuda adım attığımız her noktada yapılacak madde değişikliklerinin içeriğini anlatmaya çalışıyoruz. Yeni sistem değişikliği ile ülkemizde hem coğrafyamızda, hem dünya üzerinde çok istikrarlı, güvenli ve demokratik bir ülke olacaktır diye düşünüyorum. 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması ile alakalı, hem bir ziyaret, hem de bu süreçle alakalı sormak istedikleri ve önerileri varsa bunları da açıkçası dinlemek için ziyaret etmek istedik. Ben başta başkanlarımıza, meclis üyeleri ve esnafımıza sıcak ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu önümüzdeki süreçte, sanayicimizi, işadamlarımızı, esnafımızı ilgilendiren bir süreci hep beraber güzel bir şekilde yaşarız” dedi. 
Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Baştuğ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Konuk, Çalışkan ve Ünlü’nün ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etti. Son günlerde ülkemiz üzerinde oynanan oyunların sağduyulu halkımız tarafından bozulmakta olduğunu görmekteyiz. Bizler birlik ve beraberliğimizi sürdürdüğümüz sürece hiç kimsenin bizleri bölmeye güçleri yetmeyecektir. Bu bağlamda da ülke insanımızın yapılacak referandum öncesinde en doğru kararı vereceğine inanıyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284