AK Parti`nin Tek Basina Iktidari Karaman’da Partilileri Sokaga Döktü

AK Parti’nin tek basina iktidara gelmesi Karaman’da partilileri sevince bogarak sokaga döktü.

AK Parti`nin Tek Basina Iktidari Karaman’da Partilileri Sokaga Döktü

Bir süre parti il binasinda televizyondan seçim sonuçlarini izleyen partililer, sonuçlarin AK Parti lehine gelismesi üzerine ellerine Türk bayragi ve parti bayraklarini alarak Ismet Pasa Caddesi üzerinde Aktekke Kent Meydani'na yürüdü. Yürüyüse AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Dr. Recep Seker, Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü ile partililer ve vatandaslar katildi. Meydanda toplanan kalabaliga hitap eden AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, "Birlikte birçok basariya imza attik. Bu basarilarin devamini da insallah birlikte getirecegiz" diye konustu.
Milletvekili Dr. Recep Seker ise, "7 Haziran günü Karaman adina sevinçli ama, ülke adina gerçekten üzüntülüydü. Bugün ise bu cosku, yürümekte zorlanma, sevinç gözyaslari ve mutluluk hepsi bir arada. 7 Haziran’dan önce sizlerle birlikte çalistik. Bu çalismanin karsiligini Karaman olarak aldik. Ama simdi çalismalarimizin karsiligini ülke olarak aldik. 1 Kasim’a çok güzel bir oy oraniyla girdik. Vatanimiz için hayirli ugurlu olsun, insallah" dedi.
Milletvekili Recep Konuk da yaptigi konusmada, “Insallah Karamanimiz hak ettigi degeri alacak. Karaman büyürken hem bölgesini, hem de ülkesini büyütecek, bundan emin olun. Diger siyasi partiler de bizim, ülkemizin ve demokrasimizin olmazsa olmazlari arasindadir. Biz burada gösterdikleri centilmence yaristan dolayi onlara da tesekkür edelim. Artik biz Karaman’da her kim yasiyorsa her nerede kim oturuyorsa, herkesi kucaklamak adina variz" diye konustu.
Karaman’da partililerin kutlamalari gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284