Akaryakit Istasyonu Isletmecileri Istisare Toplantisi Yapildi

Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay ve Akaryakit Bayileri ile sektörün içinde bulundugu sorunlarin tartisildigi istisare toplantisi tertip edildi.

Akaryakit Istasyonu Isletmecileri Istisare Toplantisi Yapildi

Akaryakit bayileri olarak kar paylarindaki düsüs nedeniyle sektörden akaryakit bayilerinin etkilenmemesi için ne tür koruma ve önlemler alinabilecegi konusunda görüsüldü.
Toplantida biraraya gelen akaryakit sektöründe bulunan üyelerin SRC–5 belgesi ile ilgili Bakanlikça verilen sürenin uzatimi konusunda talepler oldu. SRC–5 belgesi bulunmayan sektörler için taninan sürenin azligi konusunda ilgili Bakanliklarla resmi yazismalar yapilmasi toplanan üyelerce de uygun görüldü. Ayrica K Yetki Belgelerinin halen Adana Ulastirma Bölge Müdürlügü'nden yürütüldügü konusunda sikâyetleri olan üyelere, Ulastirma Bakani Lütfi Elvan'in seçim öncesi bu konuda bir çalisma yürüttügü ve artik K Yetki Belgelerinin Ticaret ve Sanayi Odasi tarafindan yapilacagi müjdesi verildi.
Toktay, “Bu konuda çalismalarin ne asamada oldugunu henüz bilmiyoruz, ancak çok yakin zamanda üyelerimize bu konuda da hizmet vermeye baslayacagiz “dedi.
Sektör temsilcileri LPG Dolum Sorumlu Müdür Sertifikasi ile ilgili bir kurs açtirilmasi konusunda talepleri olan üyeler için, Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay, “Makine Mühendisleri Odasi ile görüsmelerimiz oldu, eger talepler yirmi kisiyi bulursa yeniden bu kursun açilmasi için girisimlerimiz olur” dedi.
Sektör temsilcileri “Baskan Toktay'a çalismalarindan dolayi tesekkür ederek bu tür toplantilarin sik sik düzenlenmesinin kendileri için iyi olacagini söylediler.
Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay’da gelen yogun talepler dogrultusunda tertip edilen bu tür toplantilarin üyelerin istekleri dogrultusunda gerçeklestirildigini, yine talep etmeleri halinde her zaman bir araya gelebileceklerini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284