Aktif Gençler Topluluğundan Gençlik Merkezine Ziyaret

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi(KMÜ) Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu Aktif Gençler Topluluğuna üye bir grup öğrenci Karaman Gençlik Merkezine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Aktif Gençler Topluluğundan Gençlik Merkezine Ziyaret

Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu Aktif Gençler Topluluğuna üye yaklaşık 70 öğrenci, İl Genel Meclis Üyesi İftadiye Yıldız ve Öğretim Görevlisi Yusuf Selim Baldır eşliğinde Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezini ziyaret etti. Gençlik Merkezi Has Oda’da gerçekleştirilen ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, gençlik merkezi tarafından yapılan çalışmaları ve sosyal sorumluluk projelerini Aktif Gençlik üyeleri ile paylaştı.

Ziyaretin oldukça verimli geçtiğini belirten Büro Yönetimi ikinci sınıf öğrencisi ve Aktif Gençler Topluluğu Başkanı Muhammed Özcan, “Üniversitemizde yaklaşık bin 500’e yakın öğrencimiz bulunmakta ve bu sayı her yıl giderek artmaktadır. Bizlerde öğrenci arkadaşlarımızın daha sosyal bir şekilde öğrencilik hayatına devam edebilmesi ve sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer almaları için böyle bir öğrenci topluluğu kurduk. Şuan için Karaman’da birçok kurum ziyaretimiz oldu. Bunlardan bir tanesi de en çok faydalanacağımız kurumlardan biri olan gençlik merkezi. Gençlik merkezine yaptığımız ziyaret hem bizler için hem de gençlik merkezimiz için oldukça verimli geçti. Öğrenci arkadaşlarımız faydalanmak istedikleri kurslar, gezi programları ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında detaylı bilgi alma fırsatı buldu. İnşallah yılsonuna kadar birçok değerli projeye imza atacağız. Ziyarette gençlik merkezi çalışanlarına da ilgi ve alakalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şube Müdürü Mustafa Karadeniz ise, ”Yapılan ziyarette üniversite öğrencilerimize gençlik merkezi hakkında bilgi verdik. Gençlik merkezi olarak Karaman’da gençlerimize ücretsiz verilen eğitimler, geziler ve sosyal sorumluluk projelerimizden bahsettik. Gençlerimizin istekli ve arzulu olması bizleri de heyecanlandırdı. Bu güzel öğrenci topluluğumuz ile birçok ortak çalışmaya imza atacağımıza inanıyorum. Öğrencilerimizin de bundan sonraki projelerinde yanlarında olarak her zaman destek olacağız” dedi.

Ziyaret, üniversite öğrencilerinin gençlik merkezi bünyesinde faaliyet gösteren alanları gezmesi ve günün anısına çektirilen fotoğrafların ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284