Alanlı, Orduoğlu, Abacı ve Yağcı Ailelerinin Acı Günü

Kâzımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı’nın ağabeyi Ali Beki Alanlı 68 yaşında hayatını kaybetti.

Alanlı, Orduoğlu, Abacı ve Yağcı Ailelerinin Acı Günü

Bir yıl önce mide kanseri teşhisi konulan ve tedavi süreci devam ederken yaşama gözlerini yuman Ali Beki Alanlı’nın ölümü başta ailesi olmak üzere sevenlerini üzdü.
İlimizin tanınmış esnaflarından Merhum Necati Abacı’nın eşi 74 yaşındaki eşi Hanım Abacı ise geçtiğimiz hafta sonu vefat etti. Valide Sultan Mahallesi’nde ikamet eden Hanım Abacı’nın cenazesi 27 Ocak 2019 Pazar günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası şehir mezarlığına defnedildi.
Ayrıca ilimiz barosu avukatlarından Avukat İlhan Orduoğlu’nun babası, ilimizin sevilen doktorlarından merhum İsmet Orduoğlu’nun abisi, Köy Enstitülerinin son mezunlarından emekli öğretmen 84 yaşındaki İbrahim Orduoğlu geçtiğimiz gün vefat etti. Aslen Yollarbaşılı olup Ahi Osman Mahallesi’nde ikamet eden İbrahim Orduoğlu’nun cenazesi 29 Ocak 2019 Salı günü musallada kılınan cenaze namazı sonrasında musalladan kaldırıldı.
Odunpazarı mevkiinde uzun süre helvacılık yapan merhum Yağcı Yahya’nın oğlu, Hollanda’da ikamet eden HOKAF yöneticilerinden Ali Yağcı’nın abisi Ahmet Yağcı yaşadığı Konya ilinde vefat etti. 
Karaman’ın Sesi Gazetesi ve KGRT KARAMAN Gazete, Radyo ve Televizyonu olarak merhumeye ve merhumlara rahmet, Alanlı, Orduoğlu, Abacı ve Yağcı ailelerine sabır ve başsağlığı dileriz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284