Ali Armutlu Ekibini Tanıttı

7 Nisan Cumartesi günü yapılması beklenen Karaman Ticaret Borsası genel kurulunda iddialı aday Ali Armutlu ekip arkadaşlarını tanıttı.

Ali Armutlu Ekibini Tanıttı

Adaylığını açıkladığı günden bu yana kişi kurum ayırmaksızın ziyaretlerini sürdüren Armutlu çok iyi bir ekip hazırladıklarını söyledi.

İşlerinde başarılı bir ekip kurduğunu vurgulayan Ali Armutlu seçimlere kaliteli bir kadroyla girdiklerini söyledi.

Armutlu’nun Yönetim Kurulunda şu isimler bulunuyor.

1. Armutlu Gıda San. Tic.Ltd Şti. (Ali Armutlu)

2. Eroğulkoç Nak. Mah. Hub. Tic. San. Ltd. Şti. (Ali Eroğul)

3. Güvenoğulları Tarım Hayv. Nak. İnş. Ve Gıda San. Tic. Ltd.Şti. (Zekeriya Güven)

4. Hasan Murat Bayrak

5. Karakaş Tarım Ürünleri Tic. Tur. Ltd. Şti. (İsmail Karakaş)

6. Kirişler Soğuk Hava Tavukçuluk Ve Gıda San. Tic. A.Ş. (İbrahim Kiriş)

7. Mehmet Küçükkaya

8. Olcay Ülkümen

9. Orhan Güzle

10. Yaşar Delen

11. Yıldızbaş Gıda Tarım San. Tic. A.Ş. (Hacı İbrahim Yıldızbaş)

12. Yk Güleç Gıda Tarım Nak. San. Ltd. Şti.(Yakup Güleç)

13. Yunus Gök

14. Zafer Karasipahi

Ali Armutlu başkan olduğu takdirde hangi konuların üzerinde ağırlıkla duracağını açıkladı. Armutlu şunları söyledi;

• Lisanslı depoculuğa tanınan stopaj ve nakliye desteği esnafımız maliyetleri açısından büyük sıkıntı. Esnafımızın maliyetlerinin düşürülmesi ve esnafımızı büyük sermaye sahiplerine ezdirmemek için Karaman’da lisanslı depoculuğun hayata geçmesi amacıyla KTB ve üyelerimiz ortaklaşması ile gerekli adımları atacağız.

• Laboratuarımızın akredite olması ticareti hızlandırır. 2009 yılında akredite olan borsamız TOBB tabiri ile 5 yıldızlı borsalardan biridir. Borsamız Türkiye genelinde TMO’nin hububat alımı yaptığı ilk 14 borsa arasında yer almaktadır. Laboratuarımızın da akredite olması için mevcut olan çalışmalarımızı hızlandırıp en kısa sürede hayata geçireceğiz. Böylece özellikle ihracat yapan esnaflarımızın borsamızda yaptığı analizler dünya piyasalarında geçerli olacak.

• Sosyal tesis projemiz var. Tabii her zaman iş olmaz. Esnaflarımızın boş zamanlarını geçirebilecekleri güzel bir esnaf lokali planlıyoruz.

• Elektronik satış konusunu da önemsiyoruz. Aslında bununla ilgili çalışma başlatıldı. Süreci takip edip borsamızı elektronik satışa geçireceğiz.

• Mezbaha Karaman’ın en büyük eksikliği. Bir çok esnafımız mağdur. Tabi bu özel sektörün ya da kamu kurumlarının işi. Ama bu sorunun çözülüp şehrimizin modern bir mezbahaya kavuşması için gerekli görüşmeleri başlatacağız.

• Gelişen dünyaya kayıtsız kalamayız. Teknoloji her geçen gün kendini yeniliyor. Bu anlamda bizde yeni teknolojiye ayak uyduracağız. Bu kapsamda hayata geçirmeyi planladığımız bir mobil uygulamamız var. Uygulamayı cep telefonuna indiren üyelerimiz her türlü sektörel bilgive duyurulara anında ulaşabilecek. Üyelerimizin borsa ile etkileşimi sağlanmış olacak.

• Bütün bunların yanı sıra borsa üyelerimizin sosyal ve ticari olarak gelişimini sağlamak amacıyla yurt işi ve yurt dışı gezilerimiz olacak. Sektörel fuarları yakinen takip edeceğiz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284