Alparslan Türkeş Bulvarı'nda Son Düzenlemeler Yapılıyor

Karaman Belediyesi tarafından Alparslan Türkeş Bulvarı yenileme çalışmalarında son düzenlemeler yapılıyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Alparslan Türkeş Bulvarı'nda Son Düzenlemeler Yapılıyor

Karaman Belediyesi tarafından başlatılan Alparslan Türkeş Bulvarı yenileme ve düzenleme çalışmalarında sona gelindi. Çalışmalar kapsamında alt yapısı tamamen yenilenen bulvar üzerinde aydınlatma sistemleri, orta refüj ve kenar kaldırımlar yenilenerek daha modern bir hale geldi. Diğer yandan bulvar üzerine ikinci kat asfalt serimi yapılıyor. Alparslan Türkeş Bulvarı, orta refüjdeki peyzaj düzenlemelerinin de tamamlanmasının ardından daha kullanışlı ve modern bir görünüme kavuşacak.

Çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şöyle konuştu: “Şehrin en önemli bulvarlarından birisi olan Alparslan Türkeş Bulvarındaki çalışmalarımızın sonuna geldik. Bir süre önce trafiğe açtığımız bulvar üzerinde son düzenlemelerimizi yapıyoruz. Alparslan Türkeş Bulvarı’ndaki çalışmalarımızın bir kaç gün içerisinde tamamen bitmiş olacak. Alt ve üst yapısı ile, kaldırımları ile aydınlatma sistemleri ve peyzaj düzenlemeleri ile Alparslan Türkeş Bulvarı son derece modern bir görünüme kavuşacak.”

Diğer yandan Karaman Belediyesi'nin ulaşım alanında bir diğer önemli projesi olan Doğukışla Köprülü Kavşağı etrafında da son düzenlemeler yapılıyor. Ekipler tarafından köprülü kavşak altında ve etrafında peyzaj düzenleme ve kaldırım çalışmaları sürdürülüyor. Buradaki çalışmalarda bir kaç gün içerisinde tamamlanacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284