Alparslan Türkes Bulvari Tamamen Yenilenecek

Karaman Belediyesi, 2016 yilinda da sehrin daha modern bir görünüme kavusmasi adina çalismalarina devam edecek. Bu çalismalar kapsaminda kentin önemli bulvarlarindan olan Alparslan Türkes Bulvari yeniden düzenlenecek.

Alparslan Türkes Bulvari Tamamen Yenilenecek

Geçtigimiz yil önemli caddeleri tamamen ele alarak daha modern ve estetik bir görünüme kavusmasini saglayan Karaman Belediyesi, bu yil da önemli cadde ve bulvar düzenleme çalismalarina devam edecek.
Kentin önemli bulvarlarindan birisi olan Alparslan Türkes Bulvari'nin tamamen yenilecegini söyleyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, planlanan bu çalisma ile ilgili olarak sunlari kaydetti: "Valilik Kavsagi'ndan baslayarak Zembilli Kavsagi'na kadar uzanan ve oradan da Bisikletli Kavsaga baglanan Alparslan Türkes Bulvari'ni bu yil içerisinde tamamen yenileme karari aldik. Bu önemli bulvarimiz üzerindeki yipranan asfalt yol tamamen sökülecek, alt yapisi yeniden revize edilecek. Kaldirimlari standartlara uygun bir sekilde yeniden düzenleyecegiz. Serecegimiz kaliteli sicak asfaltin ardindan yeni aydinlatma sistemleri yerlestirecegiz. Bu yil içerisinden baslayacagimiz çalismalari mümkün olan en kisa sürede tamamlayarak, Alparslan Türkes Bulvari'ni daha modern ve kaliteli bir hale getirecegiz."
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284