Alparslan Türkeş Bulvarı'nda Alt Yapı Çalışmaları Başladı

Karaman’ın önemli bulvarlarından bir tanesi olan Alparslan Türkeş Bulvarı’nda başlayacak olan düzenleme çalışmaları öncesinde BESKO'ya bağlı ekipler alt yapı çalışmalarına başladı.

Alparslan Türkeş Bulvarı'nda Alt Yapı Çalışmaları Başladı
Şehrin en önemli güzergâhlarından olan Alparslan Türkeş Bulvarı Karaman Belediyesi tarafından, temelden ele alınıyor. Çalışmalar kapsamında, eskiyen alt yapı tamamen yenilenecek. İçme suyu şebekeleri başta olmak üzere, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları daha kaliteli ve sağlam bir hale gelecek. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler caddeden geçen içme suyu ve yağmur suyu hatlarını yenileme çalışmasına başladı.
Çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: "Valilik Kavşağı'ndan başlayarak Zembilli Kavşağı ve oradan da Bisikletli Kavşağa bağlanan Alparslan Türkeş Bulvarı'nı tamamen düzenliyoruz. Altyapısı ve üst yapısı ile bu güzergâhı ve çevresini modern ve kullanışlı bir hale getireceğiz.
Bu önemli güzergâh üzerindeki yıpranan asfalt yol tamamen sökülecek, alt yapısı yeniden revize edilecek. Kaldırımları standartlara uygun bir şekilde yeniden düzenleyeceğiz. Sereceğimiz kaliteli sıcak asfaltın ardından yeni aydınlatma sistemleri yerleştireceğiz. Ekiplerimiz çalışmalara başladı. İlk olarak bu güzergâhtaki içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon gibi altyapı şebekesini gözden geçirip yenileyeceğiz. Daha sonra üst yapıya geçerek Alparslan Türkeş Bulvarı'nı daha modern ve kaliteli bir hale getireceğiz" dedi.


Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2016, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284