Alt Ve Üst Yapi Çalismalari Devam Ediyor

Karaman Belediyesi, sehrin birçok noktasinda alt ve üst yapi çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan çalismalari yerinde inceledi.

Alt Ve Üst Yapi Çalismalari Devam Ediyor

Karaman Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler, mevsim sartlarinin da çalismaya elverisli hale gelmesi ile çalismalari hizli bir sekilde yürütüyor. Ibrahim Hakki Konyali Mahallesinde gerçeklestirilen asfaltlama çalismalarinin yanisira, kaldirim düzenlemeleri de büyük oranda tamamlandi. Mahalle aralarindaki yollar genisletiliyor ve kaliteli asfalt seriliyor. Ayrica Zembilli Ali Efendi Mahallesi’nde bulunan içme suyu sebekeleri ve yagmur suyu hatlari tamamen elden geçiriliyor. Deforme olmus ve sürekli ariza yapan hatlar degistiriliyor.
“Halkimiz Magdur Olmayacak”
Alt ve üst yapi çalismalarini yerinde inceleyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan yapilan çalismalari yerinde inceledi ve ekiplerden çalismalar hakkinda bilgi aldi. Mahallede bulunan esnaf ve vatandaslarla da bir süre sohbet eden baskan Çaliskan çalismalar tamamlaninca alt yapi konusundaki bütün magduriyetlerin ortadan kaldirilacagini söyledi.
Baskan Çaliskan sunlari kaydetti; “ Belediye olarak asfalt yol ve kaldirim çalismalarimiz hizli bir sekilde devam ediyor. Bunun yaninda, özellikle kuvvetli yagislarin bas gösterdigi su günlerde, yagmur sularinin vatandaslarimizi magdur etmemesi için yagmur suyu hatlarini tamamen elden geçiriyoruz. Böylelikle kuvvetli yagislarda halkimiz magdur olmayacak. Alt yapi çalismalari tamamlanir tamamlanmaz vakit kaybetmeden asfaltlama ve kaldirim çalismalarini tamamlayacagiz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284