Altin Esek Ödülü Halkin Oylariyla Verilecek

Konya’nin Aksehir Ilçe Belediyesi bu yil düzenleyecegi 54. Uluslararasi Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsaminda Altin Esek Ödülü verecegi komedi tv dizisini belirlemek amaciyla bir anket düzenledi.

Altin Esek Ödülü Halkin Oylariyla Verilecek

Konu ile ilgili bir açiklama yapan Aksehir Belediye Baskani Abdülkadir Ogul, “Belediyemiz ile Nasreddin Hoca ve Turizm Dernegi’nin ortaklasa düzenledigi Uluslararasi Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsaminda her yil çesitli dallarda Altin Esek Ödülleri veriyoruz. Bu yil 5 dalda verecegimiz Altin Esek Ödülleri kapsaminda belediyemiz web sitesinde bir anket düzenledik. Bu anketle katilimcilardan gelen sonuçlara göre en begenilen komedi televizyon dizisini belirleyerek Altin Esek Ödülümüzü bu diziye takdim edecegiz. Bu yil komedi televizyon dizisi haricinde, tiyatro, sinema, karikatür ve fotograf dallarinda da Altin Esek Ödülleri verecegiz. Bu dallardaki ödül çalismalarimiz da devam ediyor” dedi.
Aksehir Belediyesi’nin www.aksehir.bel.tr web sitesinde baslatilan ankette su an ulusal televizyon kanallarinda yayinlanan komedi agirlikli televizyon dizilerinin isimleri ve kanallari yer aliyor. 17 Mayis 2013 Cuma günü saat 17.00’ye kadar devam edecek anket sonunda katilimcilardan en çok oyu alan televizyon dizisi bu yilki en iyi televizyon komedi dizi seçilerek Altin Esek Ödülü verilecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284