Altin Konutlar Karaman’in Yeni Yasam Alani Olacak

Ilimizde son dönemde insaat sektöründe yasanan degisime Hikmet Altin Insaat da ayak uydurdu. Yaklasik 40 yil önce Karaman’da Yüksek Insaat Mühendisi olarak çalisma hayatina baslayan ve sehrimize sayisiz konutlar kazandiran Hikmet Altin, atilimlarini sürdürüyor.

Altin Konutlar Karaman’in Yeni Yasam Alani Olacak

Piri Reis Mahallesi Eregli Köprülü Kavsagi civarinda 4 bin 600 metrekarelik alan üzerinde 44 dairelik, yaklasik bin 600 metrekare market alani ve 500 metrekarelik restoranti ile Karaman’in en kaliteli, en yüksek ve en fonksiyonel sitesi olarak düsünülen Altin Konutlarin anahtar teslimi 30 Eylül 2013 olarak düsünülüyor.
Altin Konutlar Sitesinin özellikleri konusunda bilgi veren Hikmet Altin Insaat Sirket Müdürü Sefa Altin, Altin Konutlarin Karaman’da bir ilk oldugunu ve Karamanlilara birçok avantaji birlikte sundugunu söyledi.
Sefa Altin, “Altin konutlar 3+1 ve 4+1 olarak yapilmakta olup 2 blok olarak toplam 44 daireden olusmaktadir. Açik ve kapali otoparkiyla, güvenligi ve arka tarafta büyük bir alisveris merkeziyle ve restaurantiyla halkimizin her türlü rahatligi ve konforu düsünülerek yapilmistir. Örnek dairemizi 3+1 dairelerden tamamladik ve hazirlayip dayali döseli olarak Karaman halkina sunduk. Örnek dairemizi herkesin mutlaka gezip görmesini istiyoruz. Insaatin yapimi devam etmekte olup bitis tarihi olarak 30 Eylül 2013 olarak planladik. Hava kosullarina bagli olarak daha erken ya da daha geç zamanlara da sarkabilir. Ama planladigimiz tarihte bitirmek için çalisacagiz. Dairelerimizin satislarina baslanmistir. Sirketimizin Akbank ve Finansbank’la anlasmalarimiz var. Bu bankalardan kredi çekip düsük faiz oranlariyla Altin Konutlarindan ev sahibi olabilirsiniz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284