Anaokulu’ndan “Bir Iyilik Yap, Askiya As” Projesi

Karaman`da bir anaokulu ögrencileri “Bir iyilik yap, askiya as” sloganiyla giymedikleri, küçülen veya uzun süredir dolaplarinda bekleyen kiyafet ve ayakkabilari ihtiyaci olan arkadaslarina dagitacak.

Anaokulu’ndan “Bir Iyilik Yap, Askiya As” Projesi

Aktekke Meydani’ndaki Karaman Belediyesi Piri Reis Vadisi Tanitim yerinde projenin açilisi yapildi. Açilisa Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu ile anasinifinin ögretmenleri ve ögrencileri katildi.
Baslattiklari proje hakkinda konusan Okul Müdiresi Rukiye Kurt, “Vilayetler Hizmet Birligi Anaokulu olarak 'Yardimseverlik ve Paylasma' degeri kapsaminda duyarli bir projeyi baslatiyoruz. Projemizin adi 'Bir iyilik yap, askiya as'. Bu proje kapsaminda giymedigimiz, küçülen ve uzun süredir dolabimizi bekleyen kiyafet ve ayakkabilarimizin gerekli temizlik ütü ve bakimlari yapildiktan sonra ihtiyaci olan kisilerin faydalanmasini saglamayi amaçlamaktadir” diye konustu.
Vilayetler Hizmet Birligi Anaokulunu ögretmenlerinin ve ögrencilerinin böyle duyarli bir projeyi baslattiklari için çok mutlu oldugunu söyleyen Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, “Biliyoruz ki bu degerlerin çocuklarimizda olusmasi için en büyük model biz yetiskinleriz. Toplumsal sorunlara duyarli nesiller yetistirmek için bizlere büyük görevler düsmektedir. Bu proje ile birlikte ögrencilerimiz bize unuttugumuz degerleri yayginlastiracaklardir. Projenin hazirlanmasinda basta Okul Müdiresi Rukiye Kurt’a, ögretmenlerimize ve minik ögrencilerimize tesekkür ederim. Sizin vesilenizle biz de yetiskinleri bu projeye destek olmaya çagiriyoruz” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284