Ankara'da Karaman Rüzgarı Esecek

Ankara'nın sanat hayatına yeni bir renk katmaya hazırlanan Karamanlı kadınlar, kendi yeteneklerini sergilemek ve kültürel bir paylaşım ortamı oluşturmak amacıyla KARTAP ve KAREV ortaklığıyla bir resim sergisi düzenliyor. Toplumda kadınların sanatsal yaratıcılıklarını ön plana çıkarmak ve onları desteklemek amacıyla düzenlenen sergi, sanatseverlerin ilgisini çekmeye aday.

Ankara'da Karaman Rüzgarı Esecek

Karamanlı kadınlar, yıllardır sanatla iç içe olan ve bu alanda kendini geliştiren bir grup sanatseverden oluşuyor. Kadınların emeklerini ve yeteneklerini sergilemek için bir araya gelmeleri, onların güçlü seslerini duyurmak ve toplumda kadınların sanatsal varlığını göstermek adına büyük bir adım olarak değerlendiriliyor.

Sergi,10-15 Haziran Kızılay Metro Sergi Salonunda saat 14:30’da açılacaktır. Serginin geniş bir izleyici kitlesine hitap etmesi bekleniyor. Katılımcılar, farklı teknikler kullanarak ortaya koydukları eserleri sergileyerek sanatseverlere kendilerini ifade etme fırsatı sunacaklar.

Karamanlı kadınlar, resimlerinde geleneksel ve modern temaları bir araya getirerek kendi kimliklerini ve kültürlerini yansıtmayı hedefliyor. Sergi, izleyicilere hem görsel bir şölen sunacak hem de farklı bir perspektiften sanatın gücünü gösterme imkanı sağlayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284