Ankara’daki Karaman Evi’nin Açilisina Büyük Ilgi

Ankara’da yasayan Karamanli hemserilerimiz tarafindan kurulan Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi tarafindan Mithat pasa Caddesinde satin alinan KARAMAN EVI’nin açilisi hafta sonunda yapildi.

Ankara’daki Karaman Evi’nin Açilisina Büyük Ilgi
Açilisa büyük ilgi gösteren Karamanlilar törende bulusup bol bol hasret giderdiler. Açilis törenine Milli Egitim Bakani Ömer Dinçer, Vali Süleyman Kahraman, Vali Yardimcisi Latif Memis, Milletvekilleri Lütfi Elvan, Mevlüt Akgün, Nimet Bas, Mesude Nursuna Memecan, ilimizin üçüncü Valisi Halil Nimetoglu, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Adli Yargi Komisyonu Baskani Mehmet Öztunç, ilimiz Belediyesi eski Baskanlari Ali Kantürk ve Özcan Genç, IKEV Baskani Suat Sözer, Mersin Karamanlilar Dernegi Baskani Salih Aydin, Izmir Karamanlilar Dernegi Baskani Aziz Bilgin, Çagdas Köprülüler Dernegi Baskani Ramazan Güler, Kizilay ve Anadolu Basin Birligi Baskani Ali Ünlüer, Türk Hava Kurumu Baskani Mahmut Büyükyagci, Ziraat Odasi Meclis Baskani Sefer Irilmazcan, sanayicilerimizden Bifa Bisküvi Onursal Baskani Yilmaz Babaoglu, Saray Bisküvi’yi temsilen Adnan Demirbag ve tabiki bu gibi geceleri Karaman’a tasiyan KGRT Yönetim Kurulu Baskani Senem Yavuzaslan, Medeni-Fatma Yavuzaslan geceye katilan isimlerdi.
Gerek Karaman’dan gerekse Ankara’dan katilan Karamanli hemserilerimiz Karaman Evi’nin satin alinip hizmet binasi olarak kullanilmasi için yogun çaba sarfeden Baskan Veli Bozkir ve esi Belgin Boz kir’a tesekkür ettiler. Yapilan protokol konusmalarindan sonra geceye katilan davetlilere plaket verildikten sonra çekilen Arabasi ikram edildi. Gece saat 22.00’de sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284