Ankara’daki Patlamada Hayatini Kaybeden Dilaver Karharman Topraga Verildi

Ankara’daki bombali saldirida hayatini kaybeden Dilaver Karharman`in cenazesi, memleketi Karaman’da imam olan kardesinin kildigi cenaze namazinin ardindan topraga verildi.

Ankara’daki Patlamada Hayatini Kaybeden Dilaver Karharman Topraga Verildi

Karaman Devlet Hastanesi morgundan alinan Karharman’in cenazesi, namazin kilinacagi Musalla Meydan’ina getirildi. Cenaze namazina Karharman’in yakinlari ve sevenleri katilirken, tabutunun üzerine ise Türk bayragi asildi. Polis ekipleri de cenaze namazinin kilindigi meydanda genis güvenlik tedbiri aldi.
CENAZE NAMAZINI IMAM KARDESI KILDIRDI
Ankara’daki bombali saldirida hayatini kaybeden 5 çocuk babasi 61 yasindaki Dilaver Karharman’in cenaze namazini ise imam olan kardesi Ferit Karharman kildirdi. Kilinan namazin ardindan Karharman’in cenazesi Hamidiye Mahallesi’nde bulunan sehir mezarliginda topraga verildi.
KARHARMAN’IN IMAM KARDESINDEN YAZILI AÇIKLAMA
Ankara’daki patlamada agabeyi Dilaver Karharman’in hayatini kaybetmesiyle ilgili olarak yazili bir açiklama yapan imam kardesi Ferit Karharman, “Ankara’da meydana gelen bombalama olayinda hayatini kaybeden Dilaver Karharman, daha önce geçirmis oldugu bel fitigi ameliyatinin rutin kontrolü için Ankara’da bulunmaktaydi. Her hangi bir siyasi görüsün elamani ve temsilcisi olarak orada bulunmamaktaydi. Bu durum basina yanlis sekilde lanse edilmistir. Asli olmayan fotograf ve bilgilerle haber yapilmistir. Bu bilgi ve haberlerin dogru olmadigini kamuoyuna bildiririm” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284