Ankara’daki Patlamada Hayatini Kaybeden Nevzat Sayan Topraga Verildi

Ankara’daki bombali saldirida hayatini kaybeden iki çocuk babasi Nevzat Sayan, memleketi Karaman’da gözyaslari arasinda topraga verildi.

Ankara’daki Patlamada Hayatini Kaybeden Nevzat Sayan Topraga Verildi

Nevzat Sayan için Kirmahalle Cami’inde ögle namazina müteakip cenaze namazi kilindi. Cenaze namazina Sayan’in yakinlari ile Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, CHP Karaman Milletvekili Adayi Saim Sezen, CHP Il Baskani Ismail Atakan Ünver ve partililer de katildi. Sayan’in Türk bayragina sarili cenazesi sehir mezarligina defnedilmek üzere omuzlara alindigi sirada, esine seslenen Rabia Sayan ve agitlar yakan Nevzat Sayan’in annesi Meliha Sayan sinir krizi geçirerek fenalasti. Cenazede hazir bulunan saglik ekiplerinin müdahale ettigi Sayan’in yakinlari güçlükle sakinlestirilebildi.
TCDD çalisani ve KESK’e bagli Birlesik Tasimacilik Sendikasi (BTS) üyesi oldugu ögrenilen Sayan, 10 Ekim’de Ankara’da düzenlenmesi planlanan “Emek, Baris ve Demokrasi Mitingi” için ikamet ettigi Adana’dan Ankara’ya gitmis, terör örgütü tarafindan düzenlenen bombali saldirida hayatini kaybetmisti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284