Ankarali: Sevgi ve Kardeslige Önem Verdik. Seçilen Arkadaslara da Bunlari Öneririm”

Yaklasik 3 yildan buyana sürdürdügü Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler Odasi Baskanligi görevini birakan Ali Ankarali, hafta sonunda yapilan genel kurulda yaptigi konusmayla duygusal anlar yasatti.

Ankarali: Sevgi ve Kardeslige Önem Verdik. Seçilen Arkadaslara da Bunlari Öneririm”

Ankarali, “2010 yili Haziran ayinda devraldigimiz Mali Müsavirler Odasi baskanlik görevini bugünlere kadar basariyla getirdigimiz inancindayiz. Görevde kaldigimiz süre içerisinde siz degerli üyelerimizi en iyi sekilde temsil edebilme gayreti içinde olduk. Baskanlik dönemince Sorumluluklarimizin ve görevimizin farkindaydik. Bu sorumluluklarin yerine getirilmesinde ciddi gayret sarf ettik. Oda mensubu olmanin ayricaligini sizlere yasatmak gayreti ve azmi içinde olduk. Bunun için de bir olmak ve birlikte olmak zorundaydik. Bir takim sorunlarin çözümü konusunda önemli görevler üstlendik. Üyeler arasindaki diyalogun artirilmasinda küslüklerin giderilmesinde ciddi gayret sarf ettik. Oda hizmetlerinde devamliligi hâkim kildik. Hizmet sunumlari çagdas standartta, üyelere saygili ve üyeleri mutlu etmeye yönelik olmustur. Bagimli bagimsiz, çalisan çalismayan stajyerlerimizden büro çalisanina kadar bizlere layik gördügünüz bu makami en iyi sekilde temsil etme gayreti içinde olduk, hedeflerimiz büyüktü bu hedeflerden birçogunu basardik. Geri kalanlari ise insallah yeni seçilecek yönetim kurulumuz basaracaktir.
Sizde takdir edersiniz ki meslegin kendine has sorunlari bulunmaktadir. Mesleki kaygilarimiz ve sikintilarimiz önceki yillara göre azalmistir. Yinede bir takim Sorunlarin çözümünde her zamankinden daha fazla birlikte olmaya ihtiyacimiz oldugu asikârdir. Sizlerin olumlu elestirileri ve fikirleri bizlere güç vermistir. Ve bu elestirilere kesinlikle ihtiyacimiz vardir. Meslektaslarimin olumlu ve yapici elestirilerine her zaman açik olduk. Ancak Kötü niyetli, bozgunculuk hedefli, art niyetli elestirileri hiçbir zaman ciddiye almadik. Özellikle belirtmek istiyorum ki Biz hiçbir üyemizi üzmedik, kirmadik, devamli yapici olduk Sizlerden aldigimiz Fikir ve güçle, odamizi her anlamda üyesine sahip çikan, küskünlük ve kirginliklari önleyen bir oda görüntüsüne kavusturmak için elimizden gelen bütün gayretleri sarf ettik. Ve bunda da basarili oldugumuzu düsünüyorum. Odamiz, yönetim kurulunda görev yapan birbirinden degerli arkadaslarim basta olmak üzere, disiplini, denetimi, delegesi ve diger kurullari ile uyum içinde çalisan bir kurum haline getirilmistir. Bu huzur ortaminin olusmasinda emegi geçen bütün meslektaslarima sükran ve minnet duygularimi belirtmek istiyorum. Bu 3 yilik dönemde yaptiklarimizi tek tek anlatarak zamaninizi almak istemiyorum. Biz her zaman sevgi ve kardeslige önem verdik. Odamizin resmi kurumlarla olan iliskileri, TÜRMOB ve diger odalardaki önemi ile her zaman fark yaratacak sekilde ön plana çikarilmistir. Baskanligini yaptigim serefli makama 3 yil boyunca hizmet etmeye çalistim. Sizlere hizmet etmekten de çok mutlu oldum. Ancak özellikle belirtmek istiyorum ki benim yetisemedigim bir çok faaliyette Oda hizmetlerini aksatmadan devam ettiren yoklugumu hissettirmeyen öncelikle Baskan vekilim Erkan Kavas kardesime Oda sekreterim Umut Aydin beye yönetim kurulu üyelerim Okan Tolga Sayan ile Ayhan Sanci’ya tesekkürü borç bilirim. Degerli Meslektaslarim, Görevim süresince istemeden kalbinizi kirmis olabilirim, hakkinizi helal etmenizi istiyorum. Bende size hakkimi helal ediyorum. Bu vesile ile Genel kurulumuzun hayirlara vesile olmasini diliyor, hepinize saglik mutluluklar diliyor, yeni dönemde daha iyi sartlarda meslegimizi icra edebilme temennisiyle saygilar sunuyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284