Ankaramander Burs Basvurulari Basliyor

Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi sosyal sorumluluk projesi kapsaminda öncelikli çalismalari arasinda yer alan üniversite ögrencilerinin egitimlerine destek vermek amaciyla yürütülen 2015 / 2016 ögretim dönemi burs basvurulari, 28 Eylül-3 Ekim 2015 tarihleri arasinda kabul edilecek.

Ankaramander Burs Basvurulari Basliyor

Ilk kez basvuruda bulunacak ögrenciler www.ankaraman.org sitesinden indirecekleri “Burs Basvuru Formu” ve “Burs Yükümlülük Belgesi”ni bilgisayar ortaminda doldurup, formlarin çiktilarini alarak istenen diger evraklar ile birlikte “Mithat Pasa Caddesi 56/1 Kizilay - Ankara” adresinde bulunan dernek merkezine sahsen teslim ederek yapacak.
Burs Basvuru Formu ve Yükümlülük Belgesi yaninda istenen diger belgeler
1) Ögrenci Belgesi (Okul Kayit Belgesi)
2) ÖSYM Sonuç Belgesi
3) Nüfus Cüzdani fotokopisi
4) Maas bordrolari (Çalisan Anne ve Baba için ayri ayri)
5) Tapu Kayitlari(Ilgili Tapu Müdürlüklerinden alinacak resmi evraklar)
6) Not Belgesi (Transkript)
Geçtigimiz dönemden burs alan ögrenciler, Not Belgesi (Transkript) ve Ögrenim Belgesi evraklarini belirtilen tarihler arasinda dernek merkezine sahsen teslim ederek yeni dönem için burs basvurularini yapmis olacaklar.
Basvuruda bulunmayan eski dönem ögrencilerin burslari devam ettirilmeyecek, Karaman nüfusuna kayitli olmayan, Ankara’daki herhangi bir fakülte veya yüksekokula kayit yaptirmayan ve sahsen müracaat etmeyen ögrencilerin basvurulari degerlendirmeye alinmayacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284