Anneler Emzirme Odasının Kullanılamamasından Şikâyetçi

Karaman Belediyesi çevresinde bulunan 300 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüme alınmasına yönelik çalışma için mikrofonlarımızı uzattığımız esnada yanımıza gelen bir anne emzirme odasının kullanımında yaşadığı zorluğu anlattı. 

Anneler Emzirme Odasının Kullanılamamasından Şikâyetçi

Koyunlu Park içinde bulunan emzirme odasının kullanılamamasından dert yanan anne atıl halde tutulan emzirme odasının annelerin kullanımında kolaylık yerine zorluk yarattığını söyledi. Anne “Ben bir anne olarak çocuğumun çarşı pazardayken ihtiyacını giderebilmek için Belediyeye gidecek bunun kullanımı için kart çıkaracakmışım. Çok saçma bir uygulama. Orada Karaman Belediyesine ait Gönül Gözüevi var. Kart oraya bırakılsa ve emzirme odasının üzerine kartın oradan alınabileceği yazılsa kullanımda kolaylık olur. Sadece burası değil çarşı merkezde bulunan emzirme odasında da durum aynı. Anahtar Belediyeye ait en yakın merkeze bırakılabilir ve üzerine temin edilebileceği yere ilişkin yazı asılabilir. Listeye imza şeklinde kimliğimizi vererek kartı geçici olarak alırız ve çocuğumuzun ihtiyaçlarını kullanıp iadesini yapabiliriz. Kadına ve çocuğa gereken değerin gösterilmesini istiyorum” dedi. 
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
hemseri
hemseri - 5 yıl Önce

O degil de sanki biri bizi gözetliyor gibi o koca fotograf ne yahu orda? Sanki kendi cebinden yaptirmis gibi bi de fotograflariyla donatiyor heryeri!

SIRADAKİ HABER

banner284