Antalya Karamanlilar Dernegi Üyeleri Karaman’da

Antalya’da yasayan Karamanli hemserilerimiz tarafindan kurulan ve geçtigimiz Kasim ayinda Orhan Yüksel’in baskanliginda yeni yönetimini olusturan Antalya Karamanlilar Dernegi, dernegin tanitimini yapmak ve projelerini anlatmak amaciyla üç kisilik heyetle ilimize geldi.

Antalya Karamanlilar Dernegi Üyeleri Karaman’da

Dernek Baskani Orhan Yüksel, Dernek Baskan Yardimcisi Emrah Kivanç Misirlioglu ve Yönetim Kurulu üyesi Ihsan Yesildal ile birlikte Pazar günü ilimize gelen heyet haftanin ilk is gününde Vali Murat Koca’yi, Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Ahmet Yenilmez’i, Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Mustafa Toktay’i, KARSIAD Baskani Kemal Boynukalin’i, CHP ve MHP Il teskilatlarini ve basin kuruluslarini ziyaret ettiler.
Vali Murat Koca’yi ziyaret eden heyet, Antalya Karamanlilar Dernegi olarak yaptiklari çalismalar hakkinda bilgiler verirken Baskan Yüksel, Türkçe’nin baskenti ve ayni zamanda memleketleri olan Karaman’da bulunmaktan dolayi ayri bir mutluluk duyduklarini ifade etti.
Vali Koca’da Antalya Karamanlilar Dernegi heyetinin ziyaretinden duydugu memnuniyeti ifade ederek, çalismalarinda basarilar diledi.
Ziyarette günün anisina Baskan Yüksel tarafindan Vali Koca’ya plaket takdim edildi.
KGRT’yi de ziyaret eden Dernek üyeleri, 15 Ocak Çarsamba günü Valilik tarafindan düzenlenecek olan ve Mayis ayinda Ankara’da yapilacak olan Karaman Tanitim günleri toplantisina katildiktan sonra 16 Ocak Persembe günü Antalya’ya döneceklerini söylediler.
Antalya Karamanlilar Dernegi Baskani Orhan Yüksel, “Dernegimizi daha iyi tanitabilmek için görevi geldigimiz günden buyana Antalya bürokrasinin önemli isimlerini ziyaret ettik. Ayrica Antalya’da yasayan sanayicileri ve esnaflarimiza ziyaretlerimiz oldu. Üyelerimizi bilgilendirmek amaciyla SMS hizmeti baslattik. Dernegimizin sosyal medyada da taninmasi için facebook hesabi olusturduk. Internet sitemizi faaliyete geçirdik. Karaman’a da bazi ziyaretlerde bulunmak ve dernegimizin çalismalarini aktarmak için geldik. Dernek faaliyetlerimizi anlatan 30 ayri dosya hazirladik. Burada yaptigimiz temaslarda bu dosyalari teslim ettik” dedi.
Yüksel, 19 Ocak Pazar günü hemserimiz Dr. Ali Güler’in katilacagi “Az bilinen yönleriyle Atatürk” konulu bir söylesi programi gerçeklestireceklerini, ayrica 25 Ocak Cumartesi günü Antalya’da üyelerimiz için bir kent gezisi düzenleyecegiz. Subat ayi içerisinde ise arabasi ikramiyla tanisma gecesi düzenleyeceklerini, Nisan ayinda ise Karamanogullari bulusmasina ev sahipligi yapacaklarini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284