Antrenörlerden Engelliler Haftasi Ziyareti

Engelliler Haftasi dolayisiyla Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü antrenörleri, Özel Egitim Uygulama ve Is Uygulama Merkezine ziyarette bulundular.

Antrenörlerden Engelliler Haftasi Ziyareti

Uzman Polat Kilinç ile birlikte antrenörlerin yapmis oldugu ziyaretten dolayi duydugu memnuniyeti dile getiren müdür Yasar Göktepe, insanlarin engelli olmalarinin çesitli faktörlere bagli olarak ortaya çikan bir sonuç olmasiyla birlikte, engellilerin normal bir hayat sürmelerinin ancak toplumsal duyarliligin olusturulmasiyla mümkün olabilecegini belirtti.
Yapilan ziyarette Göktepe sunlari kaydetti: “Çesitli engellerine ragmen, hayat mücadelesi veren ve hayatlarini onurlu bir sekilde geçirmek adina ekonomik ve sosyal hayatin içerisinde olan engelli çocuklarimiz bizim için, birer güç kaynagidir. Kendi kültürel ve deger yargilarimizin tavsiye ettigi kardeslik, dayanisma degerleri de bunu öngörmektedir. Engellilerimizin, yasam becerilerini gelistirerek, kendi kendilerine yetebilmeleri, yetenekleri ve yeterlilikleri dogrultusunda egitim imkânlarindan yararlanabilmeleri, kendilerine uygun islerde istihdam edilebilmeleri, dislanmadan diger bireylerle iyi iliskiler içinde olabilmeleri çok önemlidir. Bu nedenle engelli vatandaslarimizin yasama sevincini yitirmeden mutlu bir yasam sürmeleri için, temel ihtiyaçlari giderilmeli, toplumla bütünlesmeleri saglanmalidir” dedi.
Ziyaret sonunda, , Özel Egitim Uygulama ve Is Uygulama Merkezi çalisanlari, ögrencileri ve antrenörler günün anisina hatira fotografi çektirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284