AÖF Bütünleme Sinavi Tarih Oluyor

AÖF Açik ögretim fakültesi yapilmayacak.bununla ilgili olarak Anadolu Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Aydin Ziya Özgür net konustu.

AÖF Bütünleme Sinavi Tarih Oluyor

Prof. Dr. Aydin Ziya Özgür bugün yapmis oldugu açiklamada, bu sene dönem basinda almis olduklari karardan dönmelerinin söz konusu olmadigini ve kesin bir dille bütünleme sinavinin olmayacagini belirtti.
Açikögretim fakültesinin dönemlik kredili sisteme geçtigini hatirlatan Özgür, ”Bu nedenle ögrencilerin degerlendirilmesi bagil sisteme geçmis oldu. Örgüt egitimle bu geçislerin saglanmasi adina ögrenciler ara sinavi ve dönem sonu sinaviyla degerlendirilecek. Yani her iki sinavdaki basarilar dikkate alinacak. Bütünleme sinavi yapilmayacak” dedi.
AÖF’LILERIN BÜTÜNLEME ISYANI SOSYAL MEDYADA!
Bütünleme hakki kaldirilan AÖF Açikögretim ögrencileri haklarini aramak ve bütünleme sinavi hakkinin yeniden verilmesi için sosyal paylasim sitesi Twitter’da organize oldu. AÖF yönetimi tarafindan kaldirilan bütünleme sinavlari AÖF ögrencilerini magdur etmeye devam ediyor.
YÖK tarafindan bütün üniversitelerde yapilmasi yasal zorunluluk haline getirilen bütünleme sinavlari sadece AÖF’de yok. Bütünleme haklarini geri isteyen AÖF Açikögretim ögrencileri ‘AÖF Bütünleme Sinavi Yardim Kampanyasi’ baslatti.
Rotahaber
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284