Arabasi TBMM’ye Girdi

Karaman Belediyesi, bütçe görüsmeleri devam eden Türkiye Büyük Millet Meclisi`nde milletvekillerine arabasi, elma ve helva ikraminda bulundu.

Arabasi TBMM’ye Girdi

Karaman'i her platformda tanitmak, tarihimizi, kültürümüzü ve soframizi en iyi sekilde anlatmak için çaba gösteren Karaman Belediyesi, yöresel yemeklerimizden olan Arabasi çorbasini, lezzeti ile ünlenmis tatlilarimizdan Ermenek helvasini ve Karaman elmasini, 81 ilin milletvekili ile bulusturdu.
Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan organize edilen program ile milletvekilleri ve bakanlar TBMM içinde bulunan lokantada bu enfes lezzetleri tattilar. Milletvekillerimiz Recep Konuk ve Recep Seker ikramlar hakkinda milletvekillerine bilgiler verdi.
Konu ile ilgili bir açiklama yapan Belediye Baskan Yardimcisi Haci Osman Ünüvar, “Belediye Baskanimiz Ertugrul Çaliskan'in talimatlari dogrultusunda ilimize ait bu güzel lezzetleri 81 ilin milletvekilleri ile bulusturduk. Karaman milletvekillerimiz Recep Konuk ve Recep Seker'e ev sahipliginden dolayi tesekkür ederim” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284