Arafta Kalan Masara TOKİ Projesi İhaleye Çıkıyor

2011 – 2012 yılında sürecin başladığı Bölükyazı (Masara) TOKİ evleri için ihale tarihi belli oldu.

Arafta Kalan Masara TOKİ Projesi İhaleye Çıkıyor

Birkaç kez ihale aşamasına gelen ancak ihale rakamlarının yüksek olması, köy konut yapımlarının durması gibi nedenlerle ihalesi iptal edilen Bölükyazı (Masara) TOKİ evleri için ihale tarihi 24 Kasım 2020 olarak belirlendi. Konuyla ilgili olarak Karaman AK Parti Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla yapımı yılan hikâyesine dönen projeyle ilgili müjdeli haberi paylaştılar. 
Karaman milletvekilleri Dr. Şeker ve Av. Eser yaptıkları sosyal medya paylaşımında “Karaman Merkez Bölükyazı (Masara) köyümüze 265 Adet Konut, 1 Adet Cami, Altyapı ve Çevre düzenleme çalışmalarını kapsayan yapım ihalesi TOKİ tarafından 24.11.2020 günü saat 14:00’de Ankara’da yapılacaktır. Hemşerilerimize Hayırlı olsun” ifadelerine yer verdiler. 
Başvuruları önce alınan proje hakkında kendisinden telefonla bilgi aldığımız Karaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Türkmen Hacıhaliloğlu proje ihalesinin 24 Kasım 2020 Salı günü saat 14’de internet teklif verme şekliyle yapılacağını söyledi. Bölükyazı (Masara) TOKİ evlerinin yapımına 2021 yılında başlanacağını söyleyen İl Müdürü Türkmenoğlu evlerin 2022 yılında teslim edileceğini söyledi. 
Ayrıca edindiğimiz bilgilere göre başvuru yaptıktan sonra vefat edenlerin olması, TOKİ’den daha önce ev sahibi olunmuş olması veya üzerinde herhangi kayıtlı taşınmaz olması gibi nedenlerin göz önünde tutulacağı başvurular başvuru yapmış olanların başvurularının iptaline neden olacak. 
Haber: Senem YAVUZASLAN

YORUM EKLE
YORUMLAR
Beytullah buyukeken
Beytullah buyukeken - 3 yıl Önce

Bu arazi birinci sınıf tarım arazisi ben bunu anlamadım.. o kadar taşlı olan bölgesi varken güzelim. Topragi yoymak kimin haddine dir ki yazık her yıl bu tarla da ürün alıp devletimize katkı sağladık inşaat da sadece o yıl katkı sağlayacak sonrası yine yok üretmez isek bu ülkede yalan oluruz buranın muhtarı hiç taşlı bolge bulup .orayi yapmayı düşünmemiş burdan kendine bi pay çıkarmaya çalışan yandaş lardir yazık.ediyorsunuz bu arazinin tamamina

SIRADAKİ HABER

banner284