Aralik Ayi Il Tütün Kontrol Kurulu Toplantisi Yapildi

Tütün Kontrol Kurulu, Aralik ayi toplantisini Halk Sagligi Müdürlügü Toplanti Salonunda Vali Yardimcisi Erkan Karahan’in baskanliginda yapti.

Aralik Ayi Il Tütün Kontrol Kurulu Toplantisi Yapildi

Toplantiya Halk Sagligi Müdürü Dr. Ali Riza Altunsoy, Cumhuriyet Bassavciligi, Valilik Il Idare Kurulu, K.M.Ü. Rektörlügü, Belediye Baskanligi, Il Emniyet Müdürlügü, Il Jandarma Komutanligi, Il Milli Egitim Müdürlügü, Il Saglik Müdürlügü, Tarim Gida Il Müdürlügü, Özel idare Müdürlügü, Gençlik Spor Il Müdürlügü, Il Müftülügü, Sanayi ve Ticaret Odasi Baskanligi’ndan üyeler katildi.
Halk Sagligi Müdürlügü Tütün ve Diger Bagimlilik Yapici Maddelerle Mücadele Birim Sorumlusu Hasim Aydin tarafindan il degerlendirmesi için 2009-2015 yillari arasindaki faaliyetlerin sunumu yapilirken toplantida gündem konulari hakkinda degerlendirmeler ve bundan sonraki asamalarda neler yapilmasi gerektigi konusunda planlamalar yapildi.
Toplantinin önemli gündem konusu olan 2016 yili içerisinde tütün ve tütün ürünlerinin kullanimi ve zararlarina karsi mücadele faaliyetlerine önceki yillarda oldugu gibi etkin ve araliksiz bir sekilde devam edilmesine karar verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284