Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

İlimiz merkeze bağlı köy, merkez ve kasaba muhtarlarının katıldığı 2019 yılının son muhtarlar toplantısı Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.

Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu, 2019 yılının hizmet noktasında verimli bir yılı olduğuna dikkat çekerek toplantının hayırlara vesile olması dileklerinde bulundu.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantının devamında tek tek söz alarak sorun ve taleplerini dile getiren muhtarlar, bölgelerinde yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında Vali Vekili Türkoğlu’ndan destek beklediklerini ifade ettiler. Köy ve mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerinin çözümüne ilişkin kurum müdürlerinin açıklama ve değerlendirmelerde bulunduğu toplantı, görüş ve temennilerle sona erdi.

İlimiz merkeze bağlı 93 köy, 56 merkez ve 7 kasaba mahalle muhtarının katıldığı yılın son muhtarlar toplantısının ardından 2019 yılı faaliyet döneminde görev yapmak üzere sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı mütevelli heyeti üyelerinin seçimine geçildi.

Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya; İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, ilgili kurum müdürleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.        

   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284