Artik Mektuplar Bilgisayardan Postaya Verilebilecek

PTT Genel Müdürü Osman Tural, bireysel ve kurumsal müsterilerinin web ortaminda hazirlayacaklari mektuplari, artik postaneye gitmeden gönderebileceklerini söyledi.

Artik Mektuplar Bilgisayardan Postaya Verilebilecek

Tural, PTT'nin web ortaminda gönderi hazirlama ve postalama imkani sunan '' Mektup Sepeti'' hizmetini almak için üye olanlarin, bilgisayarlarinda hazirlayacaklari toplu veya tekil mektup, kutlama kartlari gibi gönderileri, ev veya isyerlerinden postalayabileceklerini belirtti.
Gönderilerin, alicilara en yakin baski merkezinde basilarak iletilecegini bildiren Tural, sadece 1 gönderi hazirlamak isteyenlerin de kullanabilecegi bir yapinin olusturuldugunu anlatti.
''www.mektupsepeti.ptt.gov.tr'' adresinden ulasilabilen hizmetten yararlanmak için bugüne kadar 60 müsterinin üye oldugu belirten Tural, söyle konustu:
''Üye olan müsterilerimiz, sistemde bulunan formatlari ya da kendilerinin olusturdugu görselleri kullanarak kisisel mektuplarini siyah veya renkli olarak hazirlayabilecek. Posta çeki veya kredi karti ile yapacaklari ödeme sonrasinda mektuplarini postaya vermis olacak. Islemler, yurdumuzun herhangi bir yerinden 7 gün 24 saat yapilabilecek. Zarf almak için kirtasiyelerin,mektup atmak için postanenin kapali olmasi mektup göndermeye engel olmayacak.''
Tural, söz konusu hizmetle emek ve zaman tasarrufu saglanacagini belirterek, ''Küçük ve orta ölçekli isletmelerin müsterilerine daha kolay ulasabilmesi saglanacak'' dedi.
Rotahaber
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284