Asfalt ve Kaldirim Çalismalari Basladi

Karaman Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü havalarin düzelmesiyle birlikte asfalt ve kaldirim çalismalarina basladi.

Asfalt ve Kaldirim Çalismalari Basladi

Karaman Belediyesi 2014 yili kaldirim ve sicak asfalt çalismalarina Zembilli Mahallesi ve Elmasehir Mahallesi’nde basladi. Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler bir yandan yol açma ve sicak asfalt serimi yaparken diger yandan da kaldirim çalismasi yürütüyor.
“Karamanimiz için dayanikli asfalt yapip konforlu yollara sahip olmak için çalisiyoruz” diyen Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan: “Bizim felsefemiz, önce alt yapi sonra üst yapi çalismalarini tamamlamaktir. Bu anlayistan hareketle ilk önce alt yapi çalismalarimizi tamamliyor, daha sonra alt yapisi biten bir mahalle, bir cadde ve ya bir bölgede üst yapi çalismalarimiza basliyoruz. Bu sayede hem vatandaslarimizin hayatlarini kolaylastirip hem de Belediyemizin kaynaklarini tasarruflu bir sekilde kullanarak, vatandaslarimizin hak ettigi kalitede hizmeti vermek için çabaliyoruz.” seklinde konustu.
Karamanli vatandaslarimizin her seyin en güzeline layik oldugunu ifade eden Baskan Çaliskan yaptigi açiklamada sunlari söyledi:
“Sehrimizi her yönden gelistirecek projelerimizi yaparken yollarimizi da son derece önemsiyoruz. Yol demek medeniyet demektir. Bizler de sehirlesme yolunda hemserilerimizin beklentilerine her konuda cevap veriyoruz ve vermeye de devam edecegiz. Çünkü bizler biliyoruz ki, Karamanimiz her seyin en güzeline layiktir. Diger pek çok alanda yaptigimiz yeniliklerin yani sira, asfalt konusunda da sehrimizin tüm sokaklarini asfaltla bulusturmaya devam edecegiz.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284