Asfalt Ve Kaldirim Çalismalari Cumhuriyet Mahallesi’nde

Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, sicak asfalt ve kaldirim çalismalarinin sürdügü Il Emniyet Müdürlügü bölgesindeki çalismalari yerinde inceledi.

 Asfalt Ve Kaldirim Çalismalari Cumhuriyet Mahallesi’nde

Karaman Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi’nde yipranan cadde ve sokaklarda sicak asfalt ve kaldirim çalismalarini büyük bir hizla sürdürüyor. Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Baskan Yardimcisi Haci Osman Ünüvar ile birlikte, Cumhuriyet Mahallesi’ni ziyaret ederek, alt yapi çalismalari sonucu bozulan yollari ve kaldirimlari yenilemeyi sürdüren Fen Isleri Müdürlügü’nün çalismalarini takip etti.
Baskan Çaliskan yaptigi açiklamada: “Ekiplerimiz sehrin birçok bölgesinde asfalt ve kaldirim çalismalarina devam ediyor. Özellikle altyapisi tamamlanmis mahallelerde üst yapi çalismalarimizi sürdürüyoruz. Il Emniyet Müdürlügü’nün bulundugu alanda sicak asfalt serimi ve kaldirim çalismasi gerçeklestiriyoruz. Karaman’in tüm caddelerini, sokaklarini ve yollarini modern bir hale getirmenin mutlulugu içerisindeyiz. Artik vatandaslarimiz daha konforlu yollarda istedikleri yere gidebilecekler. Insallah hep birlikte daha güzel çalismalari kentimize kazandirabilmenin mücadelesi içinde olacagiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284