Asfalt Ve Kaldirim Çalismalari Devam Ediyor

Karaman Belediyesi, sehrin çesitli yerlerinde çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor.

Asfalt Ve Kaldirim Çalismalari Devam Ediyor

Çalismalar kapsaminda Yeni Minare Caddesi temelden ele aliniyor. Karaman Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü'ne bagli ekipler, Yeni Minare Caddesi'nde bulunan ve yipranmis durumda olan yolu tamamen kaziyor. Kazilan yola kaliteli asfalt dökülecek. Ayrica kaldirimlarda daha modern ve kullanisli bir hale getirilecek.
Çalismalari yerinde inceleyen Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, "Ekiplerimiz, sehrimizdeki deforme olan, alt yapisi eskimis, kaldirimlari kullanilamaz hale gelmis bütün cadde ve sokaklarda çesitli çalismalar yürütüyor. Yeni Minare Caddesi, sehrin merkezinde bulunan ve vatandaslarimizin yogunlukla kullandigi önemli bir caddedir. Buradaki yol ve kaldirimlar oldukça yipranmis durumda idi. Belediye olarak bu önemli caddemizi temelden ele aliyoruz. Deforme olan asfalti kaziyoruz ve kaldirimlari da tamamen söküyoruz. Yerine daha kaliteli ve daha modern yol ve kaldirim yapacagiz. Ayrica yeni aydinlatma sistemleri ile de bu caddeyi aydinlatacagiz. Yaklasik 2-3 hafta içinde tamamlanmasini planladigimiz bu çalismamiz neticesinde, bu caddeyi kullanan gerek vatandaslarimiz gerekse esnaf kardeslerimiz çok memnun kalacaklar" dedi.
Diger yandan 100. Yil Caddesinden devam edip Otogar Kavsagina kadar uzanan yürüyüs yolunu inceleyen Baskan Çaliskan, Karaman’da yürüyüs yollarinin sayisinin daha da artirilacagini ifade etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284