Asfaltlanmamis Yol Kalmayacak

Karaman Belediyesi asfaltlama ve kaldirim çalismalarina araliksiz devam ediyor. Çalismalar; Alacasuluk Mahallesi ve Sümer Mahalleri’nde tüm hiziyla devam ediyor.

 Asfaltlanmamis Yol Kalmayacak

Karaman Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler; deforme olmus, kullanilamaz hale gelmis asfalt yollari tamamen kaziyor. Kazinan yollara kaliteli sicak asfalt seriliyor. Ayrica asfaltlanan yollar üzerinde bulunan kaldirimlar da yeniden yapiliyor.

Konu ile ilgili bir açiklama yapan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan,  “Karaman geneline yaydigimiz yol ve kaldirim çalismalarina Alasuluk Mahallemiz ve Sümer Mahallemiz de devam ediyoruz. Bu mahallelerde bulunan yollar çok uzun yillar önce yapilmis, zamanla deforme olmus ve yipranmis durumdaydi. Belediye olarak bu yollardaki eski asfalti tamamen kaziyoruz. Kazidigimiz bu yollara yaklasik 15 cm kalinliginda kalitesi yüksek sicak asfalt seriyoruz. Alacasuluk Mahallesi’nde yine deforme olmus, yer yer neredeyse kullanilamaz duruma gelen kaldirimlari da tamamen yeniliyoruz. Sümer Mahallesi’nde bulunan yollari da ilk defa asfaltla bulusturuyoruz. Hedefimiz Karaman’da asfaltlanmamis yol birakmamak. Halkimiz için tüm imkânlarimizi seferber etmek sureti ile çalismalarimiza araliksiz devam ediyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284