Asilce Magazasi Hizmete Açildi

Çeyiz, bebe, çocuk ve züccaciye çesitleriyle ilimizde hizmet vermeye baslayan Asilce Magazasinin açilisi, 7 Ekim Sali günü gerçeklesen programla yapildi.

Asilce Magazasi Hizmete Açildi

Vali Murat Koca, Milletvekili Mevlüt Akgün, isyeri ortaklarindan yazar Emine Senlikoglu ve Nadire Burdur ile vatandaslarin katildigi açilis töreninde konusan Vali Murat Koca, Çeyiz, bebek, çocuk ve züccaciye çesitlerini bünyesinde bulundurarak ilimiz ekonomisine yeni bir soluk katan Asilce Magazasinin, ilimize ve sahiplerine hayirli olmasi temennisinde bulundu.
Yazar Emine Senlikoglu’da, “10 yildan beri çiktigim televizyonlarda, konferanslarda dedim ki bu gençlik için bir film yapmak gerekir dedim. Isadamlarina seslendim. Siz sponsor olun biz senaryosunu yazip filmi çekelim ama hiçbiri yanasmadi. Ondan sonra baktim ki benim hayallerime kimse yardimci olmayacak. Bende ticarete atilmaya karar verdim. Arkadasimin da israriyla ilk adimini da Karaman’da attim. Nine tarafim Karamanliymis bunu da 60 yasindan sonra ögrendim. Burada açtigimiz isyerini sizlere emanet ediyorum. Ben Istanbul’da yasiyorum. Ama bu isyerini Karamanlilara emanet ediyorum” dedi.
Vali Murat Koca ve Milletvekili Mevlüt Akgün, kurdela keserek yeni isyerinin açilisini gerçeklestirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284