AssisTT’ten 250 Karamanliya Kariyer Imkâni

Türk Telekom Grup Sirketi ve çagri merkezi sektörünün liderlerinden AssisTT Karaman’da istihdam yaratmaya devam ediyor. 250 Karamanli genç önümüzdeki günlerde AssisTT kadrosuna katilacak.

AssisTT’ten 250 Karamanliya Kariyer Imkâni

Türkiye genelinde 16 ilde 18 çagri merkezine sahip contact center sirketi AssisTT, yeni açilan Karaman çagri merkezi kadrosunu genisletmeyi sürdürüyor. Hâlihazirda yaklasik 150 kisinin istihdam edildigi çagri merkezinde çalismak isteyen adaylar basvurularini www.assisttkariyerim.com web sitesinden yapabiliyor. Kullanicilar bu siteden tüm açik pozisyonlari görebiliyor. Adaylarin 18–35 yas araliginda, lise mezunu olmalari ve MS Office programlarini kullanabilmeleri gerekiyor.
AssisTT’in Karaman çagri merkezinde TTNET müsterilerine hizmet veriliyor. Bu hizmetler arasinda internet teknik destek, paket degisikligi ve kota islemleri gibi pek çok islem bulunuyor.
AssisTT Ise Alim Müdürü Gökhan Günay konuyla ilgili “Karaman’da AssisTT ailesine katilmak isteyen adaylarimiz www.assisttkariyerim.com kariyer portalimiz üzerinden bize ulasabilirler. Sirketimizdeki kariyer imkânlari Karamanli gençlerin ilgisini çekecektir” seklinde konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284