Atatürkçü Gençler, Ata’nin Huzuruna Çikti

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Atatürkçü Düsünce Toplulugu bu hafta sonu Anitkabir`i ziyaret ederek Ata’nin huzuruna çiktilar.

Atatürkçü Gençler, Ata’nin Huzuruna Çikti

Topluluk üyeleri öncelikle Atatürkçü Düsünce Dernegi Genel Merkezinde Genel Baskan Tansel Çölasan ve Genel Baskan Yardimcisi Hüseyin Emre Altinisik ile bir araya geldiler. Ardindan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Sef Ismet Inönü'yü Anitkabir de ziyaret ettiler. Daha sonra Ankara Karamanlilar Dernegi Baskani Veli Bozkir'i ziyaret eden topluluk geçtigimiz günlerde Karaman'da muhtesem bir konser veren koro üyeleri ile birlikte aksam yemegi yedikten sonra Ankara'dan ayrildilar.
ADT Baskani Halil Ertap, “Geçen hafta sonu sevgi evlerinde ki kardeslerimiz ile birlikteydik. Bu hafta sonu ise Atamizin huzurunda olmaktan gurur duyuyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün açtigi yolda yürüyen gençler olarak ülkemizin gelecegini donanimli insanlar olarak insa etmek, bizlerden sonra ki nesillere güzel bir Türkiye birakmak için var gücümüzle çalismaya, topluluk olarak etkinliklerimize, ziyaretlerimize büyüklerimizin destekleri ile devam edecegiz. Atatürkçü Düsünce Dernegi Genel Baskani Tansel Çölasan'i ziyaret ettik, ülkemizin gündemine ve Atatürk'e dair güzel bir sohbet gerçeklestirdik. Genel Baskan Yardimcisi Emre Altinisik abimizle birlikte Anitkabir'i ziyaret ettik kendilerine sükranlarimizi sunuyoruz. Ankara Karamanlilar Dernegi Baskanimiz Veli Bozkir bizleri yalniz birakmadi ve çok güzel ev sahipligi yapti bu ince davranislarini için kendilerine tesekkür ediyorum. Atatürkçü Düsünce Dernegi Karaman Sube Baskanimiz Ülkan Sanlitürk'e ve ayrica bu yolculukta bizleri yalniz birakmayan maddi manevi destek olan Av. Ramazan Eryigit, Sevket Varol ve Baris Dogan abilerimize tesekkür ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284